The Closer Code Review (Bobby Ambaum & Jesse Picard) (2024)

Voel je je verloren in de wereld van sales en vraag je je af hoe je de kunst van het verkopen van high ticket producten kunt beheersen? Velen worstelen met deze uitdaging, op zoek naar effectieve manieren om hun verkoopvaardigheden te verbeteren.

Ik heb die zoektocht ook gekend en begrijp maar al te goed hoe overweldigend het pad naar succesvolle sales kan zijn.

Gelukkig heb ik grondig onderzoek gedaan en een mogelijke oplossing gevonden: The Closer Code 2.0, ontwikkeld door Bobby Ambaum en Jesse Picard. Samen hebben zij een traject en High Ticket Closer cursus gecreëerd en hebben ze zelfs hun eigen High Ticket Closer Agency.

In mijn The Closer Code Review neem ik je mee door een diepgaande analyse van hun programma en laat ik zien hoe het jou kan helpen groeien als high ticket verkoper. Ontdek of The Closer Code 2.0 jouw ticket is naar verkoopsucces.

Uiteindelijk starten of wil je meer informatie? Dan zijn er 2 opties: Je start via de mini-cursus voor slechts 47 euro of je doet de gratis intake via de The Closer Code 2.0 actiepagina

Leestijd: 10 minuten

Of ga rechtstreeks naar de The Closer Code 2.0 actiepagina met inhoud en intake.

Inhoudsopgave

  • 1 Inhoudsopgave
  • 2 Wie is The Closer Code?
    • 2.1 De Ervaring van Bobby Ambaum
      • 2.1.1 Autodidact en ondernemer
      • 2.1.2 Past niet in het schoolsysteem
    • 2.2 De Ervaring van Jesse Picard
      • 2.2.1 Ruime ervaring in high ticket sales
      • 2.2.2 Levensveranderende ervaring met TCC
  • 3 Wat is The Closer Code?
    • 3.1 Opleiden tot succesvolle High Ticket Closers
      • 3.1.1 The Closer Code Review [VIDEO]
    • 3.2 Plaatsing bij opdrachtgevers
    • 3.3 TCC Agency
    • 3.4 Voor wie is de the closer code 2.0 geschikt?
  • 4 High Ticket Sales uitgelegd
    • 4.1 Wat is High Ticket Sales?
    • 4.2 Voordelen van het worden van een High Ticket Closer
  • 5 Waar bestaat de The Closer Code 2.0 uit?
    • 5.1 Module 1: Welkom bij The Closer Code
    • 5.2 Module 2 – Success Blueprint: Starting with The Closer Code
    • 5.3 Module 3 – Secrets of the Schedule Alchemist: Qualifying and Scheduling for Success
    • 5.4 Module 4 – From Basics to Brainwaves: Navigating the Seas of Sales
    • 5.5 Module 5 – Decoding High Stakes Dialogue: The Structure of a High-Ticket Sales Call
    • 5.6 Module 6 – Deal Dynamics: Rules of the Sales Playground
    • 5.7 Module 7 – Final Handshake: The Artistry of Closing Deals
    • 5.8 Module 8 – Constant Connection: The Craft of Perfect Follow-ups
    • 5.9 Module 9 – Business Bounty: The Art of Landing Your First Client
    • 5.10 Wat zijn mijn ervaringen over de The Closer Code modules?
  • 6 Wat zijn de The Closer Code Cursus ervaringen?
  • 7 Zijn er nog andere High Ticket Closer Trajecten?
  • 8 The Closer Code voor- en nadelen:
    • 8.1 The Closer Code cursus Voordelen
    • 8.2 The Closer Code cursus Nadelen
  • 9 Wat is de The Closer Code prijs?
  • 10 Wat is mijn eindoordeel van deze The Closer Code Review?
    • 10.1 The Closer Code FAQ (veel gestelde vragen)

Wie is The Closer Code?

The Closer Code is een team van experts in verkooptraining en mindset coaching. Bobby Ambaum en Jesse Picard leiden het. Zij leren mensen hoe ze slimme verkoopgesprekken kunnen voeren.

Hun ervaring helpt cursisten om topverkopers te worden. Bobby investeert in AI om verkopers nog beter te maken. Jesse transformeert gewone verkopers in sales professionals. Samen bieden ze een sterke basis voor iedereen die high ticket closer wil worden.

Hun kennis komt samen in The Closer Code 2.0, een cursus die speciaal is ontwikkeld om je succesvol te maken in de verkoopwereld.

De Ervaring van Bobby Ambaum

Als autodidact en ondernemer heeft Bobby Ambaum zijn eigen pad gecreëerd, waarbij hij ontdekte dat het traditionele schoolsysteem niet paste bij zijn manier van leren en groeien. Zijn reis naar succes binnen The Closer Code illustreert hoe hij zijn eigen leerervaringen heeft omgezet in een methodiek die anderen helpt te excelleren in high ticket sales.

Autodidact en ondernemer

Bobby leerde zichzelf altijd alles aan. Traditionele school past niet bij hem. Toch heeft hij en passie voor kennis. Als ondernemer gebruikt hij die kennis om andere bedrijven te helpen groeien.

Samen met Jesse Picard startte hij The Closer Code. Ze leren mensen hoe ze ethisch kunnen verkopen. Dit doen ze om ondernemers te helpen meer tevreden klanten te krijgen. Hun methodes zijn praktisch en direct toepasbaar in de echte wereld.

Past niet in het schoolsysteem

Bobby Ambaum was altijd al anders. Hij hield van zelf leren en dingen ontdekken. De standaard manier van onderwijs was niets voor hem. Hij zocht naar andere wegen om zijn kennis te vergroten.

The Closer Code Review (Bobby Ambaum & Jesse Picard) (2)

Dat deed hij op zijn eigen manier, buiten het normale schoolsysteem om. Bobby gelooft dat je niet in een lokaal hoeft te zitten om iets te leren. Hij bewijst dat met The Closer Code.

Hier leert hij mensen hoe ze succesvolle High Ticket Closers kunnen worden.

De Ervaring van Jesse Picard

Mijn kennismaking met Jesse Picard was een openbaring; zijn brede ervaring in de wereld van high ticket sales is indrukwekkend. Toen hij over zijn transformatie door The Closer Code sprak, werd ik enthousiast over de impact die het ook op anderen kan hebben.

Ruime ervaring in high ticket sales

Jesse Picard weet alles over high ticket sales. Hij heeft jarenlange ervaring in het verkopen van dure producten en diensten. Zoals ik, transformeert hij mensen in topverkopers. Zijn kennis is goud waard.

Jesse leert je hoe je deals sluit en echte waarde biedt aan klanten.

Bij The Closer Code werkt Jesse elke dag met verkopers. Hij helpt ze groeien en beter worden. Zijn ervaring gebruikt hij om jou te leren hoe je een High Ticket Closer wordt. Laten we nu kijken naar de levensveranderende ervaring met TCC.

Levensveranderende ervaring met TCC

TCC heeft mijn leven op zijn kop gezet. Voordat ik met The Closer Code begon, wist ik niet veel over High Ticket Sales. Nu ben ik bewust van mijn kunnen als closer. Jesse Picard heeft mij en vele anderen getransformeerd.

The Closer Code Review (Bobby Ambaum & Jesse Picard) (3)

We zijn van gewone verkopers naar echte sales professionals gegaan. Dit is niet zomaar een verandering; het is een totale make-over van je sales vaardigheden.

De impact is echt merkbaar. Collega’s en klanten zien het verschil. Mijn zelfvertrouwen is gestegen. Elke dag voel ik me sterker in mijn rol als High Ticket closer in Nederland. Dit programma heeft meer dan alleen mijn werk beïnvloed; het heeft alles veranderd. Laten we eens kijken naar wat The Closer Code precies inhoudt.

Wat is The Closer Code?

The Closer Code is een opleidingsprogramma ontworpen om mensen te transformeren in succesvolle High Ticket Closers, met een unieke combinatie van kennis, praktijkervaring en toegang tot een professioneel netwerk binnen de saleswereld.

Opleiden tot succesvolle High Ticket Closers

The Closer Code maakt van beginnende verkopers echte sales professionals. Bobby Ambaum en Jesse Picard leren je alles wat je moet weten over High Ticket Sales. Ze gebruiken hun kennis om jou te helpen groeien.

De The Closer Code 2.0 cursus is een uitgebreide online training die je met behulp van 9 modules en 42 interactieve lessen transformeert tot een professionele High Ticket Closer, compleet met toegang tot een actieve discord community voor extra ondersteuning en netwerkmogelijkheden.

Je leert omgaan met technologieën zoals AI om beter te worden in verkopen en closen. Zo krijg je de skills die je nodig hebt om een succesvolle High Ticket Closer in Nederland te worden.

Met rollenspellen en praktische lessen word je klaargestoomd voor het echte werk. Deze training verandert matige verkopers in topverkopers. Na de cursus ben je klaar om bij opdrachtgevers aan de slag te gaan.

The Closer Code Review [VIDEO]

Soms spreekt bewegend beeld meer dan een geschreven review, daarom heb ik een video review gemaakt voor een korte rondleiding door de cursus en daarnaast bespreek ik de voor- en nadelen:

Of doe eerst hun mini-cursus voor 47 euro

Plaatsing bij opdrachtgevers

Na de training van The Closer Code sta ik niet alleen. Bobby Ambaum en Jesse Picard helpen me met het vinden van de juiste plek in de sales wereld. Zij kennen de branche en zorgen dat ik als High Ticket Closer Nederland kan veroveren.

Ze hebben connecties met topbedrijven. Hierdoor vind ik sneller een baan die past bij mijn nieuwe vaardigheden. Met hun hulp spring ik eruit bij opdrachtgevers en groei ik snel als professionele closer.

TCC Agency

TCC Agency is een belangrijk onderdeel van The Closer Code. Bobby Ambaum en Jesse Picard hebben dit platform opgezet. Ze helpen mensen zoals ik om een succesvolle High Ticket Closer te worden.

Bij TCC Agency koppelen ze ons aan bedrijven die onze hulp nodig hebben. Zo kunnen we meteen in de praktijk brengen wat we hebben geleerd.

Het mooie hiervan is dat ik echt ervaring opdoe bij echte klanten. Dit geeft mijn carrière als verkoper een enorme boost. En door deze ervaring groei ik elke dag in mijn rol als closer.

The Closer Code Review (Bobby Ambaum & Jesse Picard) (6)

Voor wie is de the closer code 2.0 geschikt?

De Closer Code 2.0 is echt iets voor jou als je wilt leren hoe je high ticket sales moet sluiten. Misschien ben je al bezig met sales en wil je beter worden. Of je start net en zoekt de juiste kennis en vaardigheden.

Deze cursus helpt je groeien in de verkoopbranche. Je ontwikkelt je tot een echte professional. Het is perfect voor mensen die willen uitblinken in het verkopen van dure producten of diensten. Wil jij een topverkoper worden? Dan is dit de weg om te volgen.

High Ticket Sales uitgelegd

In het kort omvat High Ticket Sales het proces van het verkopen van producten of diensten met een hogere waarde, waarbij de skills van een High Ticket Closer essentieel zijn voor succes; blijf lezen om te ontdekken hoe jij deze vaardigheden zelf onder de knie kan krijgen.

Wat is High Ticket Sales?

High Ticket Sales gaat over het verkopen van dure producten of diensten. Het zijn vaak items of services met een hoge waarde en een grote winstmarge voor de verkoper. Als High Ticket Closer help ik klanten bij beslissingen over grote aankopen.

Deze klanten verwachten topkwaliteit en uitstekende service. Dus, ik richt me op hun wensen en behoeften om succesvolle deals te sluiten. Dit vereist sterke verkoopvaardigheden en het vermogen om vertrouwen op te bouwen.

Na het leren over High Ticket Sales, laten we eens kijken naar de voordelen van het worden van een High Ticket Closer.

The Closer Code Review (Bobby Ambaum & Jesse Picard) (7)

Voordelen van het worden van een High Ticket Closer

High Ticket Closers hebben de kans om veel geld te verdienen. Met de juiste vaardigheden kun je commissies ontvangen die jouw inkomen flink opkrikken.

  • Je kiest zelf wanneer en waar je werkt. Dit betekent vrijheid en flexibiliteit in je dagelijks leven.
  • Uitdagende verkoopgesprekken houden je scherp. Elke dag leer je iets nieuws.
  • Werken met waardevolle klanten boost jouw carrière. Zo bouw je een indrukwekkend netwerk op.
  • Je bent vaak de held van het verhaal. Jij sluit de deals die belangrijk zijn voor het bedrijf.
  • Persoonlijke groei staat centraal. Als High Ticket Closer blijf je jezelf ontwikkelen en verbeteren.
  • De commissies zijn hoger dan bij standaard verkopen. Dit geeft een extra motivatie om te presteren.
  • Je maakt onderdeel uit van The Closer Code gemeenschap. Samen met anderen groei je naar succes.

Waar bestaat de The Closer Code 2.0 uit?

De essentie van The Closer Code wordt onthuld door een gestructureerde reeks modules die je vaardigheden aanscherpen en je voorbereiden op een succesvolle carrière als High Ticket Closer.

Met deze roadmap ontdek je stap voor stap hoe je jouw verkoopgesprekken naar een hoger niveau tilt. Hieronder ga ik iets dieper in op de modules:

Module 1: Welkom bij The Closer Code

Na een introductie over The Closer Code, stap ik nu in de wereld van Module 1. Ik krijg meteen een video te zien waarin Jesse Picard mij verwelkomt. Hij geeft een rondleiding door de cursus en de community.

Deze video is mijn eerste stap in het programma. Jesse laat de verschillende onderdelen zien en legt uit hoe alles werkt.

Hij praat ook over de missie van The Closer Code. De missie is om mensen zoals ik succesvol te maken in sales en ondernemerschap. Deze module geeft me een goed beeld van wat ik kan verwachten.

Ik zie meteen dat deze cursus anders is dan andere sales trainingen. Het belooft een inspirerende reis te worden!

Module 2 – Success Blueprint: Starting with The Closer Code

In Module 2 van The Closer Code leer ik de geheimen van een succesvolle closer. Ze leren me hoe ik mezelf kan onderscheiden van anderen. Het gaat niet alleen om verkopen, maar om het begrijpen van de klant en hun noden.

Ik ontdek strategieën om diepgaande gesprekken te voeren en vertrouwen op te bouwen. Dit is cruciaal om deals te sluiten.

De lessen zijn praktisch en direct toepasbaar. Ik krijg tools en technieken aangereikt die mij helpen succesvol te worden in high ticket sales. Elke vaardigheid die ik opdoe, brengt me een stap dichter bij het zijn van een top closer.

Nu ben ik klaar voor Module 3, waar ik meer leer over het voeren van gesprekken met klanten.

Module 3 – Secrets of the Schedule Alchemist: Qualifying and Scheduling for Success

Module 3 duikt in de kunst van het kwalificeren en plannen. Hier leer ik hoe belangrijk het is om mijn agenda slim te beheren. Dat betekent de juiste klanten op het juiste moment spreken.

Het gaat ook over het stellen van de juiste vragen, zodat ik snel kan uitvinden wie serieus is en wie niet.

Deze module leert me technieken om efficiënt te werken en mijn tijd te waarderen. Elk gesprek met een klant moet tellen. Hierdoor kan ik meer succes behalen met minder moeite. Nu ben ik klaar om naar Module 4 te gaan, waar ik nog dieper in de verkoopwereld duik.

Module 4 – From Basics to Brainwaves: Navigating the Seas of Sales

In Module 4 duik ik in de wereld van high ticket closing. Ik leer de basis door en door kennen. Het gaat allemaal om het begrijpen van klanten en hun behoeften. Ik ontdek hoe belangrijk het is om echt te luisteren.

Zo kan ik de juiste oplossingen vinden. Dit onderdeel van de cursus laat me zien hoe ik door slimme vragen te stellen, een deal naar een hoger niveau kan tillen.

Deze kennis zet ik in om als High Ticket Closer grote waarde te bieden. Elke les brengt mij dichter bij het zijn van een expert in sales. Ik leer hoe ik vertrouwen opbouw en relaties met klanten versterk.

Bij elke stap oefen ik hoe ik een gesprek stuur en tot een succesvol einde breng. Hierbij gebruik ik technieken die Bobby en Jesse met hun jarenlange ervaring hebben ontwikkeld.

Module 5 – Decoding High Stakes Dialogue: The Structure of a High-Ticket Sales Call

Module 5 brengt mij bij het hart van een high-ticket verkoopgesprek. Ik leer over de opbouw van het gesprek en hoe belangrijk elke fase is. Het gaat van de huidige situatie van de klant naar de gewenste situatie.

Deze transitie geeft mij inzicht in de noden en dromen van de klant. Ik ontdek technieken die helpen om een dialoog te voeren met hoge inzet. Obstakels zoals negatieve gedachten over verkopen worden aangepakt.

Ik leer de waarde te zien die ik kan bieden, en dat verandert een gesprek in een kans.

Elke les in module 5 is een stapje dichter bij het worden van een succesvolle High Ticket Closer. De theorie over psychologie, mindset en communicatie komt tot leven. Persoonlijke begeleiding helpt me om het geleerde in praktijk te brengen.

Ik oefen met echte scenario’s en krijg feedback om mijn vaardigheden te slijpen. Deze module maakt duidelijk dat goed luisteren en de juiste vragen stellen sleutels zijn tot succes.

Module 6 – Deal Dynamics: Rules of the Sales Playground

Na het doorgronden van de structuur van een verkoopgesprek, ben ik klaar voor de volgende stap: de dynamiek van deals begrijpen. In Module 6 leer ik over de ongeschreven regels in de wereld van sales.

Het is spannend om te ontdekken hoe ik met de juiste vragen de behoeften van klanten kan achterhalen. Dit is super belangrijk, want goede vragen leiden tot sterke relaties en betekenen vaak het verschil tussen een deal sluiten of niet.

Tijdens deze module oefen ik veel met verschillende scenario’s en leer ik hoe ik elk verkoopgesprek naar een hoger niveau kan tillen. Zo wordt elke interactie met een klant een kans om te laten zien wat ik kan.

Door de juiste vragen te stellen, open ik deuren naar succesvolle deals. En dat voelt goed, want ik weet nu dat ik met deze kennis klanten echt kan helpen hun problemen op te lossen.

Module 7 – Final Handshake: The Artistry of Closing Deals

Na het leren van de juiste vragen in module 6, ga ik nu de kunst van het deal sluiten ontdekken. In deze zevende module duiken we in het echte werk: de deal sluiten. Hier leer ik hoe ik zonder twijfel of tegenwerping mijn klanten kan overtuigen.

Dit wordt gedaan met technieken die mij helpen te begrijpen wat mijn prospect echt wil. Het voelt geweldig om te weten hoe je een gesprek afrondt met een succesvolle verkoop. Deze skills zijn super belangrijk voor elke verkoper die deals wil sluiten zonder problemen.

Ik leer stap voor stap hoe ik zelfverzekerd het laatste akkoord kan krijgen van een klant. Dat is de sleutel tot succes in high ticket sales!

Module 8 – Constant Connection: The Craft of Perfect Follow-ups

Na het leren van de kunst van het closen, is het tijd om je aandacht te richten op wat daarna komt. Module 8 gaat dieper in op de kunst van perfecte follow-ups. Het is een belangrijk stukje van het salesproces dat vaak onderschat wordt.

Goede follow-ups maken het verschil tussen een mogelijkheid laten liggen en een deal succesvol sluiten. In deze module ontdek ik hoe ik op de juiste manier contact houd met prospects na onze eerste gesprekken.

Ik leer strategieën om betrokken te blijven en vertrouwen op te bouwen. Zo weet ik precies wanneer en hoe ik moet opvolgen voor de beste resultaten. Het gaat erom steeds verbinding te houden en te laten zien dat ik hun noden begrijp en er iets aan kan doen.

Deze vaardigheden zijn cruciaal voor succes als High Ticket Closer. Ik oefen met scripts en technieken die me helpen consequent en effectief op te volgen, zonder opdringerig over te komen.

Module 9 – Business Bounty: The Art of Landing Your First Client

In Module 9 van The Closer Code duik ik in het proces om mijn eerste klant te vinden. Deze belangrijke les gaat over het aantrekken van opdrachtgevers. Het leert me de kunst van netwerken en het presenteren van mijn waarde als ondernemer.

Met praktische tips en strategieën voel ik me goed voorbereid om de markt op te gaan. Ik leer waar ik op moet letten en hoe ik de aandacht van potentiële klanten trek. Zo bouw ik aan een sterke basis voor mijn bedrijf.

Deze module is meer dan alleen theorie; het zet me aan tot actie. Het geeft me de tools die ik nodig heb om met vertrouwen stappen te zetten richting succes. Nu is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende stap in mijn training.

Wat zijn mijn ervaringen over de The Closer Code modules?

De modules van The Closer Code hebben mijn kijk op sales compleet veranderd. Bobby Ambaum en Jesse Picard weten precies hoe ze de stof boeiend en begrijpelijk moeten overbrengen.

Ik leerde elke dag nieuwe technieken om beter te worden in high ticket closing. Hun missie om nepguru’s aan te pakken en ons echte verkooptechnieken te leren, sprak me enorm aan.

Elke module gaf me praktische tips die ik meteen kon gebruiken. De video’s waren kort en krachtig, wat leren leuk maakte. De community op Discord bood extra steun en motivatie. Als beginner in sales voelde ik me snel zelfverzekerder over mijn vaardigheden.

Dankzij The Closer Code zie ik mezelf nu als een professionele verkoper.

Wat zijn de The Closer Code Cursus ervaringen?

Mijn ervaring met The Closer Code cursus was positief en leerzaam. Ik leerde veel over hoe ik een topverkoper kan worden. De lessen waren duidelijk en de opdrachten uitdagend. Ik vond de community op Discord ook heel waardevol.

Daar kon ik tips delen en krijgen van andere cursisten. Het traject voelde persoonlijk aan en ik merkte dat mijn verkoopvaardigheden echt verbeterden.

Elk aspect van high ticket sales kwam aan bod en de praktische oefeningen zorgden ervoor dat ik zelfverzekerder werd in gesprekken met klanten. Ik raad deze cursus zeker aan als je serieus bent over een carrière in sales.

Daarnaast ben ik gelukkig zeker niet de enige want hieronder zie je nog meer Trustpilot ervaringen van tevreden studentes:

Zijn er nog andere High Ticket Closer Trajecten?

  • The Closer Blueprint: Deze cursus en traject is van niemand minder dan Ferdinand Becker die al jaren succesvol is als High Ticket Closer en zijn eigen agency heeft. Daarnaast is het goedkoopste traject 1000 euro en het duurste traject 3000 euro waardoor het voor iedereen geschikt is. Ook kan je volledig in termijnen betalen. Hier kan je ook beginnen met een mini-cursus van 27 euro.

The Closer Code voor- en nadelen:

10. The Closer Code voor- en nadelen: We zullen dieper ingaan op wat The Closer Code je brengt en waar je rekening mee moet houden, dus blijf lezen om een uitgebalanceerd beeld te krijgen.

The Closer Code cursus Voordelen

De Closer Code cursus heeft veel voordelen. Hier zijn de belangrijkste die ik heb ontdekt:

  • Leer van experts: Bobby Ambaum en Jesse Picard zijn ervaren ondernemers. Ze geven je inzicht in verkoopstrategieën die echt werken.
  • Gericht op Nederlandse markt: De cursus is speciaal gemaakt voor verkopers in Nederland. Dit maakt het leren relevant en toepasbaar.
  • Praktische vaardigheden: Je leert hoe je producten of diensten aan klanten kunt verkopen via bewezen technieken.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Verkoopvaardigheden verbeteren betekent ook werken aan je zelfvertrouwen en communicatie.
  • Goede investering: De kosten van de cursus liggen tussen 3000 en 6000 euro, maar je leert vaardigheden om goed te verdienen.
  • Community toegang: Je krijgt toegang tot een Discord community waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met anderen.
  • Flexibele leeromgeving: De online modules kun je volgen wanneer het jou uitkomt. Dit maakt leren flexibel.
  • Cursusinhoud: Met 9 modules en 42 lessen krijg je diepgaande kennis van high ticket sales.

The Closer Code cursus Nadelen

Ik heb goed gekeken naar de nadelen van The Closer Code cursus. Het valt me op dat er geen minpunten worden gedeeld in de informatie die ik vond.

  • Een stevige prijs: Kosten variëren tussen €3000 en €6000, wat een flinke investering is. Minder te besteden en ook op zoek naar agency garantie? Lees dan ook mijn review over the closer blueprint van Ferdinand Becker.
  • Tijdsinvestering nodig: Om succesvol te worden, moet je veel tijd in de cursus steken.
  • Niet voor iedereen weggelegd: Als verkopen je niet ligt, vind je deze cursus misschien lastig.
  • Grote zelfdiscipline vereist: Je moet zelfstandig kunnen werken en studeren.

Wat is de The Closer Code prijs?

De prijs van The Closer Code ligt niet vast. Je betaalt tussen de 3000 en 6000 euro, afhankelijk van wat je kiest. Er zijn verschillende opties om te starten. Je kunt bijvoorbeeld eerst hun mini-cursus volgen en daarnaast kan je in termijnen betalen.

Dit is een goede manier om te zien of het iets voor je is. Wil je direct vol in het diepe springen? Dan kun je je ook meteen aanmelden via de actiepagina en krijg je daar een intake. Zo begin je meteen aan de uitgebreide opleiding tot High Ticket Closer.

Wat is mijn eindoordeel van deze The Closer Code Review?

The Closer Code 2.0 heeft mij overtuigd. Deze cursus lijkt een solide investering voor wie serieus is over carrière maken in high ticket sales. De inhoud is diepgaand en de ervaringen van zowel Bobby als Jesse geven vertrouwen.

Het prijskaartje fors zijn, maar de potentiële beloningen in dit vakgebied kunnen hoog zijn aangezien je een % van de verkoopprijs krijgt en dit zijn vaak trajecten die je closed van duizenden euro’s. Ik geloof dat het netwerk en de ondersteuning die TCC biedt, het verschil kunnen maken voor toekomstige closers.

Voor mensen met de juiste mindset en de drive om te slagen, zou The Closer Code 2.0 wel eens de sleutel tot succes kunnen zijn.

Of ga rechtstreeks naar de The Closer Code 2.0 actiepagina met inhoud en vrijblijvende intake.

The Closer Code FAQ (veel gestelde vragen)

  • 1. Wat is The Closer Code 2.0?

The Closer Code 2.0 is een online trainingsprogramma dat je leert hoe je een succesvolle sale closer wordt.

  • 2. Wie hebben The Closer Code 2.0 gemaakt?

Bobby Ambaum en Jesse Picard hebben The Closer Code 2.0 ontwikkeld.

  • 3. Voor wie is The Closer Code 2.0 bedoeld?

The Closer Code 2.0 is bedoeld voor mensen die hun verkoopvaardigheden willen verbeteren en closers willen worden.

  • 4. Hoe kan ik mij aanmelden voor The Closer Code 2.0?

Je kunt je aanmelden voor The Closer Code 2.0 via de website.

  • 5. Wat leer ik in The Closer Code 2.0?

In The Closer Code 2.0 leer je technieken en strategieën om beter te worden in het sluiten van verkopen.

Bekijk deze interessante blogs:

  • High Ticket Closing Kickstarter Review van Ferdinand…
  • Become Financially Free Membership Review van Rowena…
  • Wat is een High Ticket Closer? Voordelen + Nadelen (2024)
  • FXminds Review + Forex Trading Cursus 2.0 Review -…
The Closer Code Review (Bobby Ambaum & Jesse Picard) (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6497

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.