Wie zijn Bobby & Jesse van The Closer code? Mijn Review (2024)

Bobby Ambaum en Jesse Picardzijn de oprichters van The Closer Code. Dit is een traject en High Ticket Closer cursus dat mensen leert om goede verkopers te worden in Nederland. Jesse heeft al meer dan tien jaar ervaring met verkopen.

Bobby is ook ondernemer en weet veel over verkopen zonder dat hij dit op school heeft geleerd. Sinds 2019 leiden ze mensen op en helpen ze afgestudeerden aan een baan in de verkoop.

Ze willen de beste verkoopsopleiding in Europa geven en jongeren helpen succesvol te zijn. Tot nu toe hebben ze al meer dan 160 studenten getraind. Mensen vinden hun cursus goed en geven vier sterren.

Sommige studenten verdienen snel meer geld na hun High Ticket Closer cursus. Lees verder en ontdek hoe Bobby en Jesse dit doen! Uiteindelijk starten?

Dit gaat via een gratis intake waar de mogelijkheden worden besproken zoals de verschillende trajecten en bijvoorbeeld betaling in termijnen en waar jij behoefte aan hebt.

Leestijd: 10 minuten

Of neem een kijkje op hun homepagina

Inhoudsopgave

  • 1 Inhoudsopgave
  • 2 Wat is The Closer Code?
    • 2.1 Opleiden tot succesvolle High Ticket Closers
    • 2.2 Plaatsing bij opdrachtgevers
    • 2.3 TCC Agency
  • 3 High Ticket Sales uitgelegd
    • 3.1 Wat is High Ticket Sales?
    • 3.2 Voordelen van het worden van een High Ticket Close
  • 4 Hun Missie
    • 4.1 Verkopers en beginners opleiden tot sales professionals
    • 4.2 Jongeren helpen succesvol te worden
  • 5 Over de oprichters van The Closer Code: Bobby Ambaum en Jesse Picard
    • 5.1 De Ervaring van Bobby Ambaum
      • 5.1.1 Autodidact en ondernemer
      • 5.1.2 Past niet in het schoolsysteem
    • 5.2 De Ervaring van Jesse Picard
      • 5.2.1 Ruime ervaring in high ticket sales
      • 5.2.2 Levensveranderende ervaring met TCC
  • 6 Hun Successen
    • 6.1 Meer dan 160 cursisten opgeleid
    • 6.2 Meer dan 400% ROI in één week voor sommige cursisten
  • 7 De The Closer Code Reviews
    • 7.1 4-sterrenscore op trustpilot en positieve ervaringen van 42 anderen
  • 8 Conclusie: Maak nu gebruik van de unieke aanpak en goede begeleiding van Jesse en Bobby met The Closer Code!
    • 8.1 The Closer Code FAQ Veelgestelde Vragen

Wat is The Closer Code?

The Closer Code, afgekort als TCC, is een innovatief trainingsplatform waar mensen zoals ik de kunst van High Ticket Sales kunnen leren van experts Bobby Ambaum & Jesse Picard. Ze bieden niet alleen onderwijs op hun website, maar ook een kans om echt aan de slag te gaan in dit dynamische verkoopveld.

Opleiden tot succesvolle High Ticket Closers

Ik leerde van Bobby en Jesse hoe je een goede High Ticket Closer wordt, dit doen ze onder andere met de The Closer Code 2.0. Zij hebben een berg ervaring in sales en delen die kennis graag. Sinds 2019 leiden ze al mensen op met hun unieke methode.

Bij The Closer Code pakken ze het anders aan. Ze stomen je klaar om te slagen in de wereld van high-end producten en diensten.

Jesse Picard en zijn team leren je alles over verkooptechnieken en mindset. Je wordt voorbereid om te werken met grote opdrachtgevers. Zo kun je snel starten met het sluiten van deals die echt het verschil maken.

Met de training van The Closer Code sta ik nu sterk in mijn sales schoenen. Ik ben bewust van de nieuwe manier van verkopen en pas die succesvol toe.

Plaatsing bij opdrachtgevers

The Closer Code is super in het vinden van de juiste plek voor sales-toppers bij bedrijven. Jesse Picard en Bobby zorgen ervoor dat je als closer perfect pas bij een opdrachtgever in jouw branche.

Ze kijken goed naar jouw skills en de behoeften van het bedrijf. Zo komen jullie beide verder.

Bij The Closer Code krijg je niet alleen les, maar ook echt een plek waar je kan groeien. Hun begeleiding is top en ze weten precies waar ze je moeten plaatsen. Dit geeft je een kickstart in jouw carrière als High Ticket Closer. Met hun hulp lukt het je om snel succesvol te zijn in sales.

TCC Agency

Bij TCC Agency koppelen ze jouw aan echte opdrachtgevers. Na de training kan je meteen beginnen met het sluiten van deals. Bobby, de mede-eigenaar, zorgt ervoor dat je alles hebt om succesvol te zijn.

Dankzij hun netwerk krijg je topkansen in de sales wereld. Het voelt geweldig om onderdeel te zijn van een team dat mij steunt en helpt groeien.

Dat ze dit goed doen laten de ervaringen wel zien van trustpilot. Hierbij enkele ervaringen:

High Ticket Sales uitgelegd

In de wondere wereld van sales is ‘High Ticket Sales’ een term die je misschien niet dagelijks hoort, maar het speelt een cruciale rol voor iedereen die erin slaagt om echt door te breken in de verkoopbranche.

Dit concept heeft voor mij een nieuw licht op de mogelijkheden van sales geworpen en ik ben dan ook enthousiast om meer te ontdekken over deze fascinerende tak van sport.

Wat is High Ticket Sales?

High Ticket Sales gaat over het verkopen van producten of diensten met een hoge waarde. Ik leer dit bij The Closer Code zodat ik grote deals kan sluiten. Een High Ticket Close betekent dat je veel verdient met elke verkoop.

Dit is spannend werk en ik ontwikkel voortdurend nieuwe vaardigheden. Bij The Closer Code hebben Jesse & Bobby mij geleerd hoe belangrijk deze sales skills zijn.

Zij hebben de meeste ervaring in Nederland en laten zien hoe ik als High Ticket Closer succesvol kan zijn. Het is een afwisselende job die goed betaalt. Hier groei ik elke dag in mijn professionele leven.

Wie zijn Bobby & Jesse van The Closer code? Mijn Review (6)

Voordelen van het worden van een High Ticket Close

Ik heb veel geleerd over The Closer Code (TCC) en wil graag de voordelen van een High Ticket Closer zijn met je delen. Dit werk biedt unieke kansen die ik nergens anders vond.

  • Verdien veel geld: Als een High Ticket Closer pak je grote deals aan. Je krijgt hoge commissies voor elke verkoop die je sluit.
  • Beheer je tijd: Jij beslist wanneer en hoeveel je werkt. Zo kun je werk en privéleven goed op elkaar afstemmen.
  • Werk met interessante klanten: Elke dag ontmoet je nieuwe mensen. Je bouwt relaties op met klanten die high-end producten of diensten kopen.
  • Ontwikkel sterke vaardigheden: Je leert de kunst van het closen. Deze vaardigheden helpen in alle aspecten van het leven, niet alleen in sales.
  • Voel de vrijheid: Je bent niet gebonden aan een kantoor. Werk vanuit huis of waar dan ook ter wereld.
  • Groei persoonlijk snel: Omdat elke deal belangrijk is, leer je sneller dan in gewone verkoopbanen.
  • Krijg erkenning: Goede resultaten vallen op. Jouw succes wordt gezien door collega’s en leidinggevenden.

Hun Missie

Het is inspirerend om te zien hoe Bobby en Jesse zich inzetten met The Closer Code; hun missie raakt de kern van wat velen zoeken – een pad naar succes in de verkoopwereld. Ze focussen zich niet alleen op het ontwikkelen van vaardigheden bij ervaren verkopers, maar openen ook deuren voor jongeren die dromen van een sprong voorwaarts in hun carrière.

Verkopers en beginners opleiden tot sales professionals

The Closer Code verandert gewone verkopers en beginners in echte sales professionals. Ze leren je alles wat je moet weten over moderne verkoopstrategieën. Je leert hoe je op een effectieve manier hoge ticketprijzen kan sluiten.

Hun methode is anders dan oude verkooptrucs. Ze richten zich op een aanpak die past bij vandaag de dag. Zo helpen ze verkopers groeien en meer te verkopen.

Ze willen Europa bevrijden van nepguru’s. Daarom bieden ze toegang tot het nummer 1 sales educatieplatform. Bij The Closer Code word je getraind om de top te bereiken. Elke cursist krijgt persoonlijke begeleiding.

Zo maken ze je klaar voor succes in je carrière. Na deze training ben jij klaar om het verschil te maken in de saleswereld. Nu regelrecht naar de volgende stap: jongeren helpen succesvol te worden.

Jongeren helpen succesvol te worden

Bobby en Jesse zetten zich in om jongeren op weg te helpen naar succes. Hun hart ligt bij het ondersteunen van jonge mensen die een eigen leven willen opbouwen. Ze geloven sterk in het ontwikkelen van vaardigheden die jongeren nodig hebben voor de toekomst.

Met hun trainingen geven ze jongeren de kans om te groeien in high ticket sales en een stabiele carrière op te bouwen.

Hun programma bij The Closer Code is meer dan alleen leren verkopen. Het gaat erom dat jongeren zelfvertrouwen krijgen en hun plek vinden in de wereld. Bobby en Jesse helpen ze met het vinden van een baan en een woning.

Dit zijn belangrijke stappen naar een succesvolle toekomst. Jongeren krijgen hiermee een stevige basis waarop ze verder kunnen bouwen.

Over de oprichters van The Closer Code: Bobby Ambaum en Jesse Picard

De Ervaring van Bobby Ambaum

Bobby’s verhaal is echt inspirerend, omdat hij zichzelf heeft opgeleid tot een ware ondernemer, ondanks dat hij niet in het traditionele schoolsysteem paste. Zijn unieke kijk op onderwijs en zaken doen is een fundament van The Closer Code en iets waarvan iedere deelnemer kan leren.

Autodidact en ondernemer

Bobby heeft altijd geweten dat het standaard schoolsysteem niet voor hem was. Hij leerde dingen liever op zijn eigen manier. Zijn passie en nieuwsgierigheid dreven hem om zelf kennis op te doen.

Als ondernemer zette hij die kennis om in actie. Hij bouwde vaardigheden op die je in een klaslokaal niet leert. Hierdoor werd hij expert in het vinden van unieke oplossingen voor complexe problemen.

Bobby’s pad als autodidact heeft hem geholpen bij het succesvol maken van The Closer Code.

Past niet in het schoolsysteem

School was nooit zijn ding. De lessen voelden beperkend en pasten niet bij mijn leerstijl. Bobby is een autodidact. Dat betekent dat hij zichzelf dingen leert. Voor hem werkt dat beter dan het volgen van traditioneel onderwijs.

Boeken en de echte wereld werden zijn leraren. Door zelfstudie heeft hij veel over verkoop en ondernemen geleerd.

Laten we nu kijken naar de ervaring van Jesse in de wereld van high ticket sales.

Wie zijn Bobby & Jesse van The Closer code? Mijn Review (8)

De Ervaring van Jesse Picard

Bij Jesse duik ik dieper in zijn achtergrond, met zijn uitgebreide ervaring in high ticket sales ontdek ik hoe hij bij The Closer Code kwam en welke invloed dit op zijn leven heeft gehad.

Zijn verhaal is een inspiratie voor velen en toont de potentie van wat TCC te bieden heeft.

Ruime ervaring in high ticket sales

Jesse van The Closer Code weet echt alles van high ticket sales. Hij heeft als mede-eigenaar jarenlang verkopers getransformeerd tot topverkopers. Zijn methoden zijn bewezen en hij leert cursisten hoe ze grote deals kunnen sluiten.

Dit doet hij met een unieke aanpak die je nergens anders vindt. Door Jesse’s ervaring voel ik me nu zeker over mijn eigen verkoopvaardigheden.

High ticket sales was eerst een mysterie voor mij, maar dankzij Jesse snap ik het nu helemaal. Hij laat zien dat het meer is dan alleen producten verkopen; het gaat om relaties bouwen en vertrouwen winnen.

En dat is precies wat hij bij The Closer Code doet. Zo helpt hij niet alleen de cursisten, maar ook de klanten waarmee ze deals sluiten. Als je meer wilt leren over wat high ticket sales precies inhoudt, lees dan verder!

Levensveranderende ervaring met TCC

Voor mij was The Closer Code een gamechanger. Ik werkte hard maar voelde dat ik vastzat. Bij TCC leerde ik van Bobby en Jesse, de experts in high ticket sales. Zij hielpen me om mijn verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wie zijn Bobby & Jesse van The Closer code? Mijn Review (9)

Hun tien jaar ervaring was duidelijk te merken in elke les. Door de training kon ik me ontwikkelen tot een professionele High Ticket Closer. Binnen no-time sloten de praktische vaardigheden en strategieën die ik leerde perfect aan op waar opdrachtgevers naar zoeken.

Nu help ik anderen hun doelen te bereiken met wat TCC mij heeft geleerd. Klaar voor het volgende hoofdstuk, duiken we nu in hun successen.

Hun Successen

Ik ben diep onder de indruk van wat ik heb ontdekt over de successen van Bobby en Jesse met The Closer Code. Het feit dat ze al meer dan 160 cursisten hebben opgeleid tot succesvolle sales professionals spreekt boekdelen over hun effectiviteit en de waarde van hun programma.

Meer dan 160 cursisten opgeleid

Bobby en Jesse hebben geweldig werk geleverd met The Closer Code. Ze hebben sinds 2019 al meer dan 160 mensen lesgegeven. Deze cursisten leren niet zomaar iets; ze krijgen de skills om High Ticket Sales experts te worden. Dit succes laat zien hoe krachtig hun opleiding is.

Deze trainees hebben indrukwekkende resultaten behaald. Veel van hen delen hun succesverhalen na het afronden van de cursus. Ze verdienen goed geld en hun leven verandert echt. Door hun training bij The Closer Code vinden ze de perfecte plek in de saleswereld.

Wie zijn Bobby & Jesse van The Closer code? Mijn Review (10)

Meer dan 400% ROI in één week voor sommige cursisten

Sommige cursisten hebben echt iets bijzonders bereikt. Ze pakten meer dan 400% return on investment in slechts zeven dagen. Dit succes zegt veel over de kracht van The Closer Code.

Ik sta versteld van de resultaten en het laat duidelijk zien dat Bobby en Jesse weten hoe ze waarde moeten toevoegen. Ze leren cursisten niet alleen de fijne kneepjes van high ticket sales, maar zorgen ook echt voor groei.

Deze groeispurt is een droomstart voor iedereen die serieus met sales aan de slag wil. De trainingen zetten matige verkopers om in topverkopers. Dat is goed nieuws voor mij, want ik wil groeien in mijn verkoopvaardigheden.

En het volgende onderwerp belooft ook interessant te zijn: de positieve ervaringen van anderen die met The Closer Code hebben gewerkt.

De The Closer Code Reviews

Wat betreft de beoordelingen, mijn onderzoek wees uit dat Bobby en Jesse niet alleen lof ontvangen hebben voor hun lesmethodes, maar dat de resultaten ook echt spreken. De vele positieve reacties van cursisten lieten zien hoe zij door The Closer Code transformeerden tot zelfverzekerde high ticket salesprofessionals.

4-sterrenscore op trustpilot en positieve ervaringen van 42 anderen

The Closer Code is gewaardeerd met een 4-sterrenscore. Veel mensen hebben hun positieve ervaringen gedeeld.

  • Totaal van 42 cursisten lieten een review achter.
  • Zij beoordeelden de training meestal met hoge cijfers.
  • Cursisten prijzen de praktische kennis die ze opdeden.
  • De persoonlijke begeleiding van Bobby en Jesse krijgt veel lof.
  • Verschillende reviews benadrukken het nut van de cursus voor hun carrière.
  • Deelnemers spreken over significante verbeteringen in hun verkoopvaardigheden.
  • Het succes van anderen na de cursus inspireert nieuwe studenten.
  • Een aantal reviews noemt specifieke successen, zoals hogere inkomsten.
  • Mensen waarderen de community die The Closer Code heeft opgebouwd.

Conclusie: Maak nu gebruik van de unieke aanpak en goede begeleiding van Jesse en Bobby met The Closer Code!

Jesse en Bobby zorgen echt voor verschil in de wereld van high ticket sales. Ze geven niet alleen tips en tricks, maar ze staan naast je. Hun begeleiding is persoonlijk en op maat gemaakt.

Zo voel ik me geen nummertje, maar een belangrijke leerling. Met hun unieke aanpak hebben ze me geholpen om snel te groeien als verkoper.

Elke les voelt alsof het speciaal voor mij is gemaakt. Dat motiveert enorm! Jesse en Bobby nemen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en zijn altijd beschikbaar voor extra ondersteuning.

Hun ervaring en kennis geven me vertrouwen in mijn salescarrière. Ik zie nu al hoe ik beter word dankzij hun goede begeleiding.

Wacht daarom niet langer en doe nu hun mini-cursus voor een goede introductie of ga gelijk naar de actiepagina van The Closer Code 2.0 voor een vrijblijvende intake!

Of neem een kijkje op hun homepagina

The Closer Code FAQ Veelgestelde Vragen

  • 1. Wie zijn Bobby & Jesse van The Closer Code?

Bobby & Jesse zijn de experts achter The Closer Code die technieken leren voor betere verkoopresultaten.

  • 2. Wat doen Bobby & Jesse in The Closer Code?

Ze geven trainingen en tips over hoe je meer verkopen kunt sluiten.

  • 3. Voor wie is The Closer Code bedoeld?

The Closer Code is bedoeld voor ondernemers en verkopers die hun verkoopvaardigheden willen verbeteren.

  • 4. Hoe kan ik meer leren van Bobby & Jesse?

Je kunt meer leren door hun online cursussen te volgen en hun adviezen toe te passen.

  • 5. Is The Closer Code aan te raden?

Ja, als je je verkoopprestaties wilt verbeteren, is The Closer Code zeker aan te raden.

Wie zijn Bobby & Jesse van The Closer code? Mijn Review (2024)

References

Top Articles
Extech 42545 - infrarood thermometer - hoge temperatuur - tot 1000°C | bol
Arte Sculptura Oblong 42545 - Behang.nl
Swimgs Yuzzle Wuzzle Yups Wits Sadie Plant Tune 3 Tabs Winnie The Pooh Halloween Bob The Builder Christmas Autumns Cow Dog Pig Tim Cook’s Birthday Buff Work It Out Wombats Pineview Playtime Chronicles Day Of The Dead The Alpha Baa Baa Twinkle
Lexi Vonn
CLI Book 3: Cisco Secure Firewall ASA VPN CLI Configuration Guide, 9.22 - General VPN Parameters [Cisco Secure Firewall ASA]
East Cocalico Police Department
Summit County Juvenile Court
Nordstrom Rack Glendale Photos
30% OFF Jellycat Promo Code - September 2024 (*NEW*)
More Apt To Complain Crossword
Zoebaby222
Craigslist/Phx
Find The Eagle Hunter High To The East
Azeroth Pilot Reloaded - Addons - World of Warcraft
Conduent Connect Feps Login
Degreeworks Sbu
Walthampatch
Alexandria Van Starrenburg
Accident On May River Road Today
Race Karts For Sale Near Me
Concordia Apartment 34 Tarkov
Fort Mccoy Fire Map
Low Tide In Twilight Ch 52
Restaurants In Shelby Montana
Receptionist Position Near Me
Vht Shortener
12657 Uline Way Kenosha Wi
Ncal Kaiser Online Pay
Dl.high Stakes Sweeps Download
Cavanaugh Photography Coupon Code
Current Time In Maryland
2015 Chevrolet Silverado 1500 for sale - Houston, TX - craigslist
Tenant Vs. Occupant: Is There Really A Difference Between Them?
Chris Provost Daughter Addie
Craigslist Gigs Wichita Ks
Dee Dee Blanchard Crime Scene Photos
Tsbarbiespanishxxl
Doordash Promo Code Generator
Bunkr Public Albums
Bill Manser Net Worth
Myrtle Beach Craigs List
Vintage Stock Edmond Ok
Patricia And Aaron Toro
Collision Masters Fairbanks
Ferhnvi
Go Nutrients Intestinal Edge Reviews
Phmc.myloancare.com
Backpage New York | massage in New York, New York
Plumfund Reviews
ESPN's New Standalone Streaming Service Will Be Available Through Disney+ In 2025
Hy-Vee, Inc. hiring Market Grille Express Assistant Department Manager in New Hope, MN | LinkedIn
How To Connect To Rutgers Wifi
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6503

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.