The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (2024)

Ben je op zoek naar een manier om je salesvaardigheden te verbeteren en meer te verdienen als een High Ticket Closer? Je bent niet alleen. Ik heb zelf ook deze uitdaging ervaren en weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste cursus te vinden die echt resultaten levert.

Na veel onderzoek kwam ik The Closer Code van Jesse Picard en Bobby Ambaum tegen, een cursus en traject die belooft van jou een meester in high ticket closen te maken.

Deze cursus heeft al honderden mensen getransformeerd van gemiddelde verkopers naar echte professionals. Met mijn persoonlijke ervaring en uitgebreide onderzoek belicht ik in deze The Closer Code Review hoe The Closer Code jou kan helpen om succesvol te worden in high ticket sales.

Bedenk overigens dat deze review maar een kleine indruk geeft aangezien je bijvoorbeeld ook 1-op-1 begeleiding krijgt en 2 keer per week live coaching naast de cursus met al zijn lessen. Ontdek of dit de beste High Ticket Closer cursus is die er bestaat. Lees snel verder!

Uiteindelijk starten of wil je meer informatie? Dan zijn er 2 opties: Je start viade mini-cursus voor slechts 47 euroof je doet degratis intake via de The Closer Code 2.0 actiepagina.Via de gratis intake krijg je de mogelijkheden te horen en kan je zelf laten weten waar jij behoefte aan hebt en wat je te besteden hebt. Zo kan je bijvoorbeeld ook in termijnen betalen.

Leestijd: 10 minuten

Inhoudsopgave

  • 1 Inhoudsopgave
  • 2 Wie zijn de oprichters van the closer code?
    • 2.1 Wie is Jesse Picard?
      • 2.1.1 Ruime ervaring in high ticket sales
      • 2.1.2 Levensveranderende ervaring met TCC
    • 2.2 Wie is Bobby Ambaum?
      • 2.2.1 Autodidact en ondernemer
      • 2.2.2 Past niet in het schoolsysteem
  • 3 Wat is The Closer Code 2.0?
    • 3.1 Opleiden tot succesvolle High Ticket Closers
    • 3.2 Plaatsing bij opdrachtgevers
    • 3.3 TCC Agency
  • 4 High Ticket Sales uitgelegd als High Ticket Closer
    • 4.1 Wat is High Ticket Sales?
    • 4.2 Voordelen van het worden van een High Ticket Closer
  • 5 Wat houd de The Closer Code 2.0 cursus precies in?
    • 5.1 The Closer Code Review [VIDEO]
    • 5.2 Voor wie is de The Closer Code geschikt?
  • 6 Waar bestaat de The Closer Code uit?
    • 6.1 Module #1: Welkom bij The Closer Code
    • 6.2 Module #2: Success Blueprint: Starting with The Closer Code
    • 6.3 Module #3: Secrets of the Schedule Alchemist: Qualifying and Scheduling for Success
    • 6.4 Module #4: From Basics to Brainwaves: Navigating the Seas of Sales
    • 6.5 Module #5: Decoding High Stakes Dialogue: The Structure of a High-Ticket Sales Call
    • 6.6 Module #6: Deal Dynamics: Rules of the Sales Playground
    • 6.7 Module #7: Final Handshake: The Artistry of Closing Deals
    • 6.8 Module #8: Constant Connection: The Craft of Perfect Follow-ups
    • 6.9 Module #9: Business Bounty: The Art of Landing Your First Client
      • 6.9.1 Wat zijn mijn ervaringen over de The Closer Code modules?
  • 7 Wat zijn de The Closer Code ervaringen?
  • 8 Zijn er nog andere High Ticket Closer Trajecten?
  • 9 Wat zijn de The Closer Code voordelen en nadelen?
      • 9.0.1 Wat zijn de The Closer Code voordelen?
      • 9.0.2 Wat zijn de The Closer Code nadelen?
    • 9.1 Eerst kennismaken? Doe dan hun mini-cursus voor 47 euro met 9 lessen
  • 10 Wat is mijn eindoordeel van deze The Closer Code Review?
    • 10.1 The Closer Code FAQ Veelgestelde Vragen

Wie zijn de oprichters van the closer code?

Na een korte introductie over de wereld van high ticket closing, is het essentieel om te weten wie de meesters achter The Closer Code zijn. Bobby Ambaum en Jesse Picard hebben deze unieke cursus opgezet om mensen zoals ik te transformeren in professionele high ticket closers.

Hun ervaring spreekt boekdelen, met jarenlange expertise in het vakgebied. Ze hebben hun krachten gebundeld om een stevige basis te bieden voor iedereen die succesvol wil worden in dit veld.

Bobby staat bekend als een autodidact en ondernemer die zich niet kon vinden in het traditionele schoolsysteem. Dit heeft hem echter niet tegengehouden; integendeel, het heeft hem juist gemotiveerd om zijn eigen pad te volgen.

Jesse, aan de andere kant, gebruikt zijn uitgebreide ervaring in high ticket sales om gewone verkopers om te toveren in ware professionals. Hun gezamenlijke passie en expertise maken The Closer Code tot een van de meest effectieve cursussen voor iedereen die geïnteresseerd is in high ticket closing in Nederland.

Wie is Jesse Picard?

Jesse Picard heeft veel ervaring in high ticket sales. Hij zegt dat The Closer Code zijn leven heeft veranderd.

Ruime ervaring in high ticket sales

Ik heb het geluk gehad om Jesse Picard te leren kennen als iemand met een indrukwekkende achtergrond in high ticket sales. Met meer dan tien jaar ervaring heeft hij zich gespecialiseerd in het veranderen van de manier waarop verkopers in Nederland werken.

Zijn kennis en vaardigheden op dit gebied zijn echt uniek.

Door zijn expertise heeft hij talloze verkopers geholpen hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Zijn aanpak in sales is niet alleen gericht op het sluiten van deals, maar ook op het bouwen van duurzame relaties met klanten.

Dit maakt hem niet alleen een expert in high ticket closing, maar ook een mentor die waarde hecht aan langdurig succes.

Levensveranderende ervaring met TCC

Mijn reis naar succes begon echt toen ik me aansloot bij The Closer Code. Jesse Picard, mede-oprichter, transformeerde mijn kijk op high ticket sales volledig.

The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (1)

Dit programma leerde mij niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar hielp mij ook te groeien als persoon.

Met elke module die ik doorliep, voelde ik me sterker en zelfverzekerder. Jesse Picard en Bobby Ambaum hebben een missie: Europa bevrijden van nepguru’s door echte kansen in high ticket sales te bieden.

Hun passie en expertise waren elke dag merkbaar. Dankzij hun begeleiding en de kennis uit de cursus voel ik mij nu een ware professional in high ticket closing. Het was een ervaring die mijn leven en carrière voor altijd heeft veranderd.

Wie is Bobby Ambaum?

Bobby Ambaum is iemand die altijd zelf wilde leren. Hij paste nooit echt in het normale schoolsysteem.

Autodidact en ondernemer

Bobby Ambaum is altijd al iemand geweest die zijn eigen weg ging. Hij ontdekte al vroeg dat het traditionele schoolsysteem niet voor hem werkte. In plaats daarvan koos hij ervoor om zichzelf te onderwijzen en zijn passie voor ondernemen te volgen. Deze zelfstudie en vastberadenheid hebben hem geholpen om een succesvol ondernemer te worden.

Hij zet zijn kennis en ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen meer klanten te werven. Dat doet hij door hun salesvaardigheden te verbeteren of zelfs de sales uit handen te nemen als High Ticket Closer.

Zijn aanpak is uniek en gericht op resultaat, waardoor hij een belangrijke speler is geworden in de wereld van high ticket closing. Laten we nu eens kijken naar hoe Bobby past binnen het systeem van The Closer Code.

Past niet in het schoolsysteem

Na het ontdekken van zijn passie voor ondernemen, realiseerde ik me snel dat Bobby Ambaum’s reis anders was dan de meeste. Hij voelde zich nooit echt thuis in het traditionele onderwijssysteem.

The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (2)

Zijn manier van leren en denken paste niet binnen de standaard kaders van school. Hierdoor zocht Bobby naar alternatieve manieren om kennis op te doen en zichzelf te ontwikkelen.

Zijn avontuur in Dubai toonde aan hoeveel hij buiten het systeem om kon leren. Daar leerde hij niet alleen over business, maar ook hoe belangrijk het is om je eigen pad te volgen. Deze ervaringen maakten hem een sterkere ondernemer en een unieke High Ticket Closer in Nederland.

Door zijn voorbeeld zie ik hoe waardevol het is om je eigen weg te vinden, zelfs als die niet past binnen de normen van het schoolsysteem.

Wat is The Closer Code 2.0?

The Closer Code 2.0 is een cursus en traject die je leert om succesvol High Ticket Closer te worden. Je krijgt niet alleen les, maar ook de kans om met echte opdrachtgevers te werken.

Opleiden tot succesvolle High Ticket Closers

Bobby Ambaum en Jesse Picard hebben hun krachten gebundeld om mensen zoals ik op te leiden tot succesvolle High Ticket Closers. Hun aanpak is uniek en stelt deelnemers in staat om de kunst van high ticket sales te leren vanuit het comfort van hun eigen huis.

Deze training is niet zomaar een cursus; het is een ervaring die de manier waarop ik verkoop volledig heeft veranderd. Ik leerde hoe ik met vertrouwen kon onderhandelen, effectief kon communiceren en mijn klanten echt kon begrijpen.

De lessen zijn gestructureerd in 9 modules met 42 lessen die diepgaande kennis bieden over elke stap in het verkoopproces. Van het eerste contact tot het sluiten van de deal, alles wordt behandeld. De lessen variëren tussen 5 minuten en 30 minuten per stuk.

Ik heb niet alleen geleerd hoe ik moet verkopen, maar ook hoe ik sterke relaties met klanten kan opbouwen. Dit alles maakte het mogelijk voor mij om geld te verdienen met High Ticket Closing op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Plaatsing bij opdrachtgevers

Zodra je de vaardigheden van een High Ticket Closer onder de knie hebt, helpt The Closer Code 2.0 jou om een plek te vinden bij opdrachtgevers. Dit deel van de cursus is echt uniek.

Ik kreeg de kans om samen te werken met verschillende bedrijven. Dit gaf mij het zelfvertrouwen en de ervaring die ik nodig had om succesvol te zijn.

De ondersteuning stopt niet na het opleiden. Het team werkt hard om ervoor te zorgen dat elke cursist geschikte opdrachtgevers vindt. Dit was een grote stap vooruit in mijn carrière als High Ticket Closer.

Het voelde goed om gewaardeerd te worden en direct aan de slag te kunnen gaan. Zo kon ik alles wat ik geleerd had, meteen in de praktijk brengen.

TCC Agency

Na het voltooien van de cursus, biedt TCC Agency een unieke kans. Het is een plek waar Jesse Picard en Bobby Ambaum talentvolle closers koppelen aan bedrijven die op zoek zijn naar sterke verkoopkrachten.

Dit betekent dat je niet alleen leert hoe je een succesvolle High Ticket Closer kunt worden, maar je krijgt ook hulp bij het vinden van echte klanten. Zo zetten ze de stap van leren naar daadwerkelijk verdienen.

In TCC Agency werken Jesse en Bobby nauw samen met verschillende bedrijven. Ze weten precies wat deze bedrijven nodig hebben en matchen jou als closer daar perfect mee. Dit geeft je een geweldige kans om je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk te brengen.

Het mooie hieraan is dat je meteen begint met geld verdienen met High Ticket Closing, terwijl je doorgaat met leren en groeien in het vakgebied.

En zoals je onderstaande reactie kunt lezen ga je echt maximale waarde krijgen.

The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (4)
The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (5)
The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (6)

High Ticket Sales uitgelegd als High Ticket Closer

High Ticket Sales gaat over het verkopen van producten met hoge prijzen. Lees verder om te ontdekken hoe je hier succesvol in kunt worden.

Wat is High Ticket Sales?

High Ticket Sales betekent het verkopen van producten of diensten met een hoge prijs. Dit zijn geen gewone items, maar vaak luxe of zeer gespecialiseerde producten. Denk aan dure cursussen, luxe auto’s, of geavanceerde zakelijke dienstverlening.

Bij dit soort verkopen gaat het niet alleen om het product zelf, maar ook om de ervaring en de waarde die het biedt.

Als High Ticket Closer Nederland leer ik mensen hoe zij deze premium producten kunnen verkopen. Het is belangrijk dat ik goed luister naar de klant en diep begrijp wat zij echt nodig hebben.

Deze vaardigheid helpt mij om de juiste oplossingen te bieden. Door te focussen op de waarde en niet alleen op de prijs, kan ik succesvol sluiten zonder dat de klant zich zorgen maakt over de kosten.

Daarnaast benader je vaak mensen die al bekend zijn met het product en vaak zelfs al twijfelen om het traject aan te gaan, jij als closer weet precies wat je moet zeggen en bent oplossing gericht en dat is precies wat deze mensen nodig hebben.

The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (7)

Voordelen van het worden van een High Ticket Closer

Als High Ticket Closer verdien ik veel door het verkopen van dure producten. Dit werk geeft me de kans om mijn inkomen flink te verhogen. Ik beheers de kunst van het verkopen, wat essentieel is in deze rol. Mijn werkuren zijn flexibel, waardoor ik mijn tijd beter kan indelen.

Ik werk vaak vanuit huis, wat voor een goede balans tussen werk en privé zorgt. Elke geslaagde verkoop betekent een flinke commissie. Dit motiveert mij om steeds beter te worden in mijn vak. Als High Ticket Closer zie ik direct resultaat van mijn inspanningen, wat enorm bevredigend is.

Wat houd de The Closer Code 2.0 cursus precies in?

The Closer Code is een cursus ontworpen door Bobby Ambaum en Jesse Picard. Deze cursus verandert normale verkopers in ware sales professionals. Ik leerde door de 9 modules en 42 lessen hoe ik een topverkoper kon worden. Alles is online te volgen, wat super handig is.

Dit alles is te volgen via een hoge kwaliteit cursus omgeving gemaakt met Huddle, dit betekend dat je de lessen zelfs kunt volgen op de mobiele app Huddle dus je kan de lessen volledig in eigen tempo volgen.

Daarnaast ga je echt maximale waarde krijgen want zoals je kunt zien op de actiepagina van The Closer Code 2.0 krijg je ook 1 op 1 begeleiding, 2 keer per week live coaching, heel veel bonus modules en daarnaast zelfs succesgarantie om echt te laten zien dat jij een succesvolle High Ticket Closer kan gaan worden.

Ook krijg je toegang tot een discord commity die erg actief is met gelijkgestemde die net als jij bezig zijn met het doen van high ticket sales.

The Closer Code Review [VIDEO]

Aangezien ik dit traject al enige tijd geleden heb gevolgd heb ik een korte video review gemaakt. Hierin laat ik je de cursus omgeving live zien en bespreek ik de voor- en nadelen en wellicht ben jij hierna ook overtuigd om te gaan beginnen!

Of doe eerst hun mini-cursus voor 47 euro

Voor wie is de The Closer Code geschikt?

The Closer Code 2.0 is echt iets voor mensen die willen groeien in de wereld van high ticket sales. Als je altijd al hebt willen leren hoe je dure producten verkoopt, dan zit je hier goed.

Deze cursus transformeert je van een gemiddelde verkoper in een ware sales professional. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of net begint.

Ook als je je verloren voelt in de saleswereld, biedt The Closer Code 2.0 een stevige houvast. Bobby Ambaum, een autodidactische ondernemer, heeft deze cursus ontwikkeld met jou in gedachten. Het is bedoeld om het beste in jou naar boven te halen door middel van rollenspellen en bewuste praktijken.

Het maakt niet uit waar je staat in je salescarrière. Als jij de kunst van het verkopen van high ticket producten wilt beheersen, dan is deze cursus iets voor jou. The Closer Code 2.0 staat klaar om jouw vaardigheden naar het volgende niveau te tillen.

Waar bestaat de The Closer Code uit?

The Closer Code is een uitgebreide online cursus die je stap voor stap leert hoe je een succesvolle High Ticket Closer wordt. Je duikt samen met Jesse Picard diep in de wereld van sales en leert alle geheimen kennen.

Hieronder ga ik wat dieper in op de 9 modules zodat je een gevoel kan krijgen wat je allemaal gaat leren.

Module #1: Welkom bij The Closer Code

In module 1 neemt Jesse Picard mij mee op een video rondleiding door The Closer Code. Hij laat de cursus en de community zien. Jesse is mede-eigenaar en weet dus precies wat belangrijk is.

Hij vertelt over High Ticket Closing en hoe deze vaardigheid mijn verkoop kan verbeteren. De video geeft een goed beeld van wat ik kan verwachten.

Ik leer ook hoe ik deel kan worden van hun speciale community. Deze plek staat vol met mensen die hetzelfde doel hebben als ik. Jesse laat zien hoe ik contact kan maken met anderen en hoe we elkaar kunnen helpen groeien.

Dit voelt als een warm welkom in een nieuwe wereld waar succes centraal staat. Na deze introductie ben ik klaar voor Module 2, waar ik alles over de Success Blueprint ga leren.

Module #2: Success Blueprint: Starting with The Closer Code

Na de uitgebreide introductie in Module 1, duiken we dieper in het hart van The Closer Code met Module 2: Success Blueprint. Deze module leert me hoe ik de code kan kraken om een topverkoper te worden.

Ik leer de kneepjes van het vak en ontdek hoe ik me kan onderscheiden van anderen. Hier staat het plannen en kwalificeren van afspraken centraal, een essentiële vaardigheid voor elke closer.

De focus ligt op het ontwikkelen van mijn vaardigheden om succesvolle salesgesprekken te voeren. Ik leer strategieën om mezelf te onderscheiden in de wereld van high ticket sales.

De lessen zijn praktisch en direct toepasbaar, waardoor ik me snel kan ontwikkelen tot een succesvolle closer. Met deze kennis ben ik goed op weg om een expert te worden in het sluiten van deals.

Module #3: Secrets of the Schedule Alchemist: Qualifying and Scheduling for Success

In module 3 leer ik hoe je succesvol een gesprek met een klant voert. Het gaat over het kwalificeren van de klant en het plannen van succes. Ik ontdek belangrijke tips om te weten wanneer een klant klaar is voor een verkoop. Ook leer ik hoe ik afspraken kan plannen die leiden tot succes.

Het belang van het stellen van de juiste vragen komt sterk naar voren. Deze technieken helpen me om dieper in te gaan op de behoeften en wensen van de klant. Hierdoor kan ik beter inschatten of mijn product of dienst een goede match is. Dit alles maakt dat ik efficiënter werk en mijn tijd beter besteed.

We duiken nu dieper in de basisprincipes van high ticket sales in Module 4 – From Basics to Brainwaves: Navigating the Seas of Sales.

Module #4: From Basics to Brainwaves: Navigating the Seas of Sales

Na het onder de knie krijgen van het plannen en voeren van effectieve gesprekken in module 3, duiken we dieper in de wereld van verkoop in Module 4. Deze stap is cruciaal voor mij om te groeien als High Ticket Closer.

Ik leer hier de basisbeginselen grondig kennen. Het begint allemaal met het echt begrijpen van wat klanten nodig hebben. Ik ontdek hoe ik hun problemen kan identificeren en passende oplossingen kan bieden. Dit is waar ik leer om niet alleen te verkopen, maar om waarde toe te voegen aan het leven van mijn klanten.

De focus ligt ook op het verbeteren van mijn verkoopvaardigheden. Door praktische strategieën te leren, ontwikkel ik mij tot een expert in high ticket closing. Het gaat om meer dan alleen het product verkopen; het gaat erom de klant te begeleiden naar een beslissing die hen op lange termijn voordeel oplevert.

Dit deel van de cursus helpt me om een vertrouwensband op te bouwen met potentiële klanten, wat essentieel is voor succes in dit vakgebied.

Module #5: Decoding High Stakes Dialogue: The Structure of a High-Ticket Sales Call

In module 5 duik ik diep in de structuur van een high-ticket salesgesprek. Ik leer hoe belangrijk de fases van het gesprek zijn. Eerst kijk ik naar de huidige situatie van de klant. Daarna focus ik op hun gewenste situatie. Dit helpt me om hun behoeftes te begrijpen.

Vervolgens oefen ik met het geleide gesprek van huidige naar gewenste situatie. Het is essentieel om dit naadloos te laten verlopen. Zo bouw ik een brug tussen wat de klant nu heeft en wat ze willen bereiken. Dit is de sleutel tot succesvolle high-ticket salesgesprekken.

Module #6: Deal Dynamics: Rules of the Sales Playground

Module 6 van The Closer Code heeft mijn ogen geopend. Ik leerde de juiste vragen te stellen tijdens salesgesprekken. Deze vragen zijn cruciaal om deals te sluiten. Het gaat niet alleen om wat je vraagt, maar hoe je het vraagt.

Deze module toont aan hoe belangrijk communicatie is in het sluiten van een deal. Ik ontdekte dat het stellen van gerichte vragen mij helpt de behoeften van klanten beter te begrijpen.

Daarnaast legt deze module uit hoe je door middel van effectieve communicatie jouw verkoopkansen kunt vergroten. Ik leerde om mijn woorden zorgvuldig te kiezen en oprecht interesse te tonen in de klant.

Deze vaardigheden zijn essentieel om vertrouwen te bouwen en succesvol deals te sluiten. Dit hoofdstuk liet zien dat verkopen een kunst is en dat elke interactie met de klant telt. We gaan nu dieper in op hoe je zonder twijfel of aarzeling kunt closen in Module 7 – Final Handshake: The Artistry of Closing Deals.

Module #7: Final Handshake: The Artistry of Closing Deals

In Module 7 duik ik diep in het proces van het sluiten van deals. Jesse Picard en Bobby Ambaum geven mij cruciale inzichten over hoe ik effectief kan closen zonder te stuiten op bezwaren en twijfels van mijn prospects.

Deze module is echt gericht op het kunstig afronden van verkoopgesprekken. Ik leer hier niet alleen de theorie, maar ook praktische technieken die direct toepasbaar zijn.

Tijdens de lessen krijg ik handvaten om zelfverzekerd elke deal af te sluiten. Dit onderdeel van The Closer Code blijkt essentieel voor iedereen die succesvol wil zijn in high ticket sales.

De nadruk ligt op toegankelijkheid en effectiviteit, precies wat ik zoek om mijn closing skills naar een hoger niveau te tillen. Met deze kennis voel ik me klaar om zelfs de meest uitdagende situaties aan te gaan en deals succesvol af te ronden.

Module #8: Constant Connection: The Craft of Perfect Follow-ups

Module 8 liet mij zien hoe belangrijk het is om altijd in verbinding te blijven met potentiële klanten. Ik leerde dat follow-ups niet zomaar een taak zijn, maar een kunst die je kunt perfectioneren.

Deze lessen gaven mij de tools om op een effectieve manier terug te keren naar gesprekken zonder opdringerig over te komen. Het draait allemaal om het vinden van het juiste moment en de juiste manier om je boodschap over te brengen.

De strategieën die ik in deze module ontdekte, hielpen mij om mijn relaties met klanten te versterken. Ik begreep dat constante verbinding essentieel is in het closing proces. Door consistent en oprecht te zijn in mijn follow-ups, zag ik een positieve verandering in hoe prospects op mij reageerden.

Deze module leerde me dat succes in sales niet alleen gaat over het moment van sluiten, maar ook over hoe je daarnaartoe werkt door middel van doordachte follow-ups.

Module #9: Business Bounty: The Art of Landing Your First Client

In deze les leer ik hoe ik mijn eerste klant kan binnenhalen. Het draait allemaal om het vinden van opdrachtgevers en klanten. Ik ontdek methoden om effectief te communiceren en mijn mindset zo te vormen dat ik succesvol verkoop.

Dit deel van de cursus is echt de sleutel tot het starten van mijn carrière als High Ticket Closer.

Ik gebruik communicatieve vaardigheden om potentiële klanten te overtuigen. Het gaat niet alleen om het praten, maar ook om het luisteren naar de behoeften van de klant. Ik leer strategieën om mezelf te onderscheiden in een competitieve markt. Door deze module voel ik me voorbereid en zelfverzekerd om mijn eerste klant binnen te halen.

Wat zijn mijn ervaringen over de The Closer Code modules?

Ik heb de modules van The Closer Code doorlopen en ben onder de indruk. De inhoud was duidelijk en direct toepasbaar. Jesse Picard en Bobby Ambaum hebben een cursus gecreëerd die niet alleen theorie biedt, maar ook praktische handvatten geeft.

Elke module bouwde voort op de vorige, waardoor mijn begrip van High Ticket Sales steeds dieper werd.

Veel mensen praten over hun positieve ervaringen met The Closer Code, en ik sluit me daarbij aan. De gemeenschap op Discord was erg ondersteunend. Vragen werden snel beantwoord, zowel door medestudenten als door de oprichters zelf. Dit maakte het leerproces veel interactiever en aangenamer.

Het vinden van mijn eerste opdrachtgever na het afronden van de cursus was een mijlpaal. De lessen uit Module 9 waren hierin cruciaal. Bobby en Jesse hebben echt een programma ontwikkeld dat resultaten levert, zolang je de inspanning levert.

Wat zijn de The Closer Code ervaringen?

Veel mensen die de cursus hebben gevolgd, delen positieve ervaringen. Ze vertellen dat de lessen van Jesse Picard en Bobby Ambaum hun kijk op sales hebben veranderd. Dankzij hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring voelen cursisten zich beter voorbereid op de wereld van high ticket sales.

De interactieve lessen en praktische oefeningen helpen hen om een echte professional in het veld te worden. Ze scoren ook een uitstekend op trustpilot en dat is wel een teken dat mensen tevreden zijn met wat ze krijgen.

The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (19)

Cursisten waarderen ook de community rondom The Closer Code. Ze vinden steun bij elkaar en delen successen en uitdagingen. Deze community zorgt ervoor dat ze gemotiveerd blijven en leren van de ervaringen van anderen.

Met de hulp van Jesse en Bobby voelen ze zich niet alleen in hun leerproces. Deze persoonlijke aanpak maakt een groot verschil in hun vooruitgang en succes als high ticket closers. Hieronder enkele ervaringen van trustpilot:

Zijn er nog andere High Ticket Closer Trajecten?

  • The Closer Blueprint: Deze cursus en traject is van niemand minder dan Ferdinand Becker die al jaren succesvol is als High Ticket Closer en zijn eigen agency heeft. Daarnaast is het goedkoopste traject 1000 euro en het duurste traject 3000 euro waardoor het voor iedereen geschikt is. Ook kan je volledig in termijnen betalen. Hier kan jeook beginnen met een mini-cursus van 27 euro.

Wat zijn de The Closer Code voordelen en nadelen?

Ik deel graag mijn ervaringen over de voor- en nadelen van de The Closer Code om je te helpen een besluit te nemen.

Wat zijn de The Closer Code voordelen?

  • Bobby Ambaum en Jesse Picard zitten al jaren in het vak en daar krijg jij les van: Je krijgt les van zowel Bobby Ambaum als Jesse Picard die zelf ook al al jaren hun geld verdient als High Ticket Closer en daarnaast hebben beide heren ook hun eigen agency. Je krijgt toegang tot zijn exacte blauwdruk en strategie.
  • Zeer uitgebreide cursus: Met lessen die oplopen tot 1 uur per les krijg je heel veel waarde. De cursus bestaat momenteel uit 42 lessen verdeeld over 9 modules.
  • Mooie cursus omgeving: The Closer Code 2.0 is gemaakt met hoge kwaliteit Huddle. Dit is de snelste cursus omgeving en de lessen zijn zelfs op je mobiele telefoon te volgen.
  • Erg geschikt voor beginners: De cursus bevat heel veel duidelijke sheets waardoor het nog gemakkelijker te begrijpen is en zeer geschikt is voor beginners.
  • Actieve Community: Bij de cursus krijg je ook toegang tot een actieve community vol gelijkgestemde. Hier kan je 24/7 vragen stellen, successen zien of delen en rollenspellen oefenen zodat je meer succes gaat krijgen.
  • Lifetime toegang: Daarnaast krijg je lifetime toegang tot hun traject en dus levenslang toegang. Ook voeren ze regelmatig updates aan de lessen en gaan ze binnenkort ook nog eens alle lessen opnieuw opnemen voor maximale waarde.
  • High Ticket Closer Agency: Daarnaast heeft The Closer Code ook zijn eigen agency, dit betekend dat je na het traject dus ook gelijk je geld kunt gaan verdienen.
  • Verspillende mogelijkheden via gratis intake: Je kan eerst de vrijblijvende intake doen via hun actiepagina. Zo krijg je eerst alle mogelijkheden te horen, kan je aangeven waar jij behoefte aan hebt en wat je te besteden hebt. Daarnaast hebben ze ook een mini-cursus voor 47 euro en bieden ze een succes garantie op The Closer Code 2.0.

Wat zijn de The Closer Code nadelen?

  • Blijft een behoorlijk investering: Er valt veel geld te verdienen met dit verdienmodel maar dat zorgt er ook voor dat een traject een behoorlijk investering is van tussen de 2k en 6k. Wel bieden ze verschillende opties aan via hun intake en daarnaast betaling in termijnen. Minder te besteden en ook op zoek naar agency garantie? Lees dan ookmijn review over the closer blueprint van Ferdinand Becker.

Eerst kennismaken? Doe dan hun mini-cursus voor 47 euro met 9 lessen

Ik besloot om te beginnen met de mini-cursus van Jesse Picard en Bobby Ambaum. Deze kost slechts 47 euro en bevat negen lessen. Het gaf mij een perfecte kans om te zien wat The Closer Code inhoudt.

Voor iemand die twijfelt of de volledige cursus iets is, raad ik deze optie zeker aan. Het is een mooie manier om meer te leren over High Ticket Closing zonder meteen een grote investering te doen.

In deze mini-cursus ontdekte ik de basis van High Ticket Closing. Jesse en Bobby delen nuttige informatie die makkelijk te begrijpen is. De lessen zijn ontworpen om mij een goed beeld te geven van wat ik kan verwachten in de volledige cursus.

Dit hielp mij enorm bij het maken van mijn beslissing. Zonder veel geld uit te geven, kreeg ik een duidelijk idee of dit pad geschikt is voor mij.

Wat is mijn eindoordeel van deze The Closer Code Review?

Deze The Closer Code review heeft me veel geleerd. De cursus van Jesse Picard en Bobby Ambaum biedt diepgaande inzichten in high ticket sales. Mijn ervaringen zijn overwegend positief dankzij de praktische lessen en de community support.

De voordelen wegen zeker op tegen de nadelen. Het is een investering in je toekomst als high ticket closer. Voor iemand die serieus is over succes in sales, is dit een kans die je niet mag missen.

Daarnaast krijg je 1 op 1 begeleiding en je krijgt 2 keer per week groepscoaching met een succesgarantie. Combineer dat met toegang tot hun agency dan krijg je naar mijn mening ook wel echt waar van je geld.

Altijd al je geld willen verdienen door het doen van High Ticket Sales? Wacht dan niet langer en zet nu de stap naar een succesvolle High Ticket Closer!

Of neem het gelijk serieus en plan je gratis vrijblijvende intake via de The Closer Code 2.0 actiepagina

The Closer Code FAQ Veelgestelde Vragen

  • 1. Wat leer ik in The Closer Code?

Je leert technieken om succesvol high ticket deals te sluiten.

  • 2. Voor wie is The Closer Code cursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor iedereen die zijn verkoopvaardigheden wil verbeteren.

  • 3. Hoe lang duurt The Closer Code cursus?

De duur van de cursus kan variëren afhankelijk van je eigen tempo.

  • 4. Is er ondersteuning beschikbaar tijdens de cursus?

Ja, er is ondersteuning beschikbaar voor cursisten met 1 op 1 begeleiding, groepcoaching en een discord community. .

  • 5. Wat maakt The Closer Code anders dan andere cursussen?

The Closer Code richt zich specifiek op high ticket closings met bewezen strategieën

Nog meer geld verdienen methodes:

  • High Ticket Sales Starter Review van The Closer Code…
  • Beste High Ticket Closer cursus? – Top 3 uitgebreid…
  • High Ticket Closing Kickstarter Review van Ferdinand…
  • Wat is een High Ticket Closer? Voordelen + Nadelen (2024)
The Closer Code Review (Jesse Picard & Bobby Ambaum) (2024)

References

Top Articles
[10/27 Balance Patch] Custom Banners, New Sets, Hwayoung Recall + Balanced Units | Epic Seven Wiki for Beginners
Epic Seven: Hwayoung nerf
Fernald Gun And Knife Show
Hometown Pizza Sheridan Menu
Jail Inquiry | Polk County Sheriff's Office
Tyler Sis 360 Louisiana Mo
Fredatmcd.read.inkling.com
Gabriel Kuhn Y Daniel Perry Video
OSRS Fishing Training Guide: Quick Methods To Reach Level 99 - Rune Fanatics
Recent Obituaries Patriot Ledger
Lexington Herald-Leader from Lexington, Kentucky
GAY (and stinky) DOGS [scat] by Entomb
Bill Devane Obituary
Bme Flowchart Psu
Jscc Jweb
Costco Gas Foster City
Funny Marco Birth Chart
Classic Lotto Payout Calculator
Craigslist Free Stuff Santa Cruz
Parent Resources - Padua Franciscan High School
Charter Spectrum Store
Missed Connections Dayton Ohio
Mission Impossible 7 Showtimes Near Marcus Parkwood Cinema
Ms Rabbit 305
Effingham Bookings Florence Sc
Saritaprivate
Popular Chinese Restaurant in Rome Closing After 37 Years
Anonib Oviedo
14 Top-Rated Attractions & Things to Do in Medford, OR
Santa Barbara Craigs List
Guinness World Record For Longest Imessage
Log in or sign up to view
Tripcheck Oregon Map
Earthy Fuel Crossword
Walter King Tut Johnson Sentenced
2015 Chevrolet Silverado 1500 for sale - Houston, TX - craigslist
Mgm Virtual Roster Login
The Best Carry-On Suitcases 2024, Tested and Reviewed by Travel Editors | SmarterTravel
Domino's Delivery Pizza
Dr. John Mathews Jr., MD – Fairfax, VA | Internal Medicine on Doximity
Woodman's Carpentersville Gas Price
Levothyroxine Ati Template
Wait List Texas Roadhouse
F9 2385
Samantha Lyne Wikipedia
Lcwc 911 Live Incident List Live Status
Craigslist Com Panama City Fl
Tunica Inmate Roster Release
Sallisaw Bin Store
8776725837
877-552-2666
Mit diesen geheimen Codes verständigen sich Crew-Mitglieder
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6493

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.