High Ticket Sales Starter Review van The Closer Code (2024)

Ben je klaar om de wereld van high ticket sales te verkennen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Je bent niet alleen. Velen van ons dromen van een carrière waarin we zowel financiële vrijheid als de controle over onze tijd kunnen behalen, maar vaak missen we het startpunt of de kennis om deze droom te realiseren. Daar komt The Closer Code van Bobby Ambaum en Jesse Picardmet hun High Ticket Sales Starter om de hoek kijken.

Ik stond een tijdje terug precies waar jij nu staat; verlangend naar succes in high ticket sales, maar onzeker over hoe te starten. Na veel zoeken en onderzoeken stuitte ik op The Closer Code, die een indrukwekkende 4-sterrenscore op Trustpilot heeft, gebaseerd op 45 reviews – een geruststellend feit dat mij over de streep trok.

In deze High Ticket Sales Starter Review zal ik mijn ervaringen delen en alles wat je moet weten over deze mini-cursus met de naam High Ticket Sales Starter uitleggen. Het kan zomaar de springplank zijn die ook jouw carrière lanceert! Lees snel verder voor alle ins en outs.

Overigens start je deze mini-cursus en introductie al voor slechts 47 euro!
Uiteindelijk serieus starten? Dit gaat via een vrijblijvende intake waar je behoeftes worden besproken, daarnaast zijn er verschillende trajecten en bijvoorbeeld betaling in termijnen.

Het artikel op deze pagina gaat over hun mini-cursus. Leer hier mijn review over The Closer Code

Leestijd: 10 minuten

Inhhoudsopgave

  • 1 Inhhoudsopgave
  • 2 Wat is The Closer Code?
    • 2.1 Opleiden tot succesvolle High Ticket Closers
    • 2.2 Plaatsing bij opdrachtgevers
    • 2.3 TCC Agency
    • 2.4 Bobby Ambaum en Jesse Picard
  • 3 Wat is de High Ticket Sales Starter?
    • 3.1 Voor wie is de High Ticket Sales Starter geschikt?
    • 3.2 Wat is de The Closer Code 2.0 ook bekend als de TCC 2.0?
  • 4 High Ticket Closer uitgelegd
    • 4.1 Wat is High Ticket Sales?
    • 4.2 Voordelen van het worden van een High Ticket Closer
  • 5 Waar bestaat de High Ticket Sales Starter uit?
    • 5.1 Introductie
    • 5.2 Les 1: Wat is het? Hoe werkt het?
    • 5.3 Les 2: Hoe ziet een sales gesprek eruit?
    • 5.4 Les 3: Wat moet je weten om te starten als high ticket closer?
    • 5.5 Les 4: Belangrijkste technieken in sales
    • 5.6 Les 5: Hoe ziet jouw dag als closer eruit?
    • 5.7 Les 6: Creëer de ijzersterke mindset van een winnaar
      • 5.7.1 Wat zijn mijn ervaringen over de High Ticket Sales Starter lessen?
  • 6 Wat zijn de The Closer Code ervaringen?
  • 7 High Ticket Sales Starter voor- en nadelen:
    • 7.1 High Ticket Sales Starter cursus Voordelen
    • 7.2 High Ticket Sales Starter cursus Nadelen
  • 8 Wat is de High Ticket Sales Starter prijs?
  • 9 High Ticket Sales Starter FAQ (3 veel gestelde vragen)
    • 9.1 Wat is de High Ticket Sales Starter?
    • 9.2 Wat houdt de cursus precies in?
    • 9.3 Wat zijn de voordelen van de High Ticket Sales Starter?
  • 10 Wat is mijn uitgebreide eindoordeel van deze High Ticket Sales Starter review?
  • 11 High Ticket Sales Starter
    • 11.1 Inhoud
    • 11.2 Presentatie
    • 11.3 Betrouwbaarheid
    • 11.4 Garantieregeling
    • 11.5 Prijs
  • 12 Pluspunten
  • 13 Minpunten

Wat is The Closer Code?

The Closer Code 2.0 is een uitgebreid programma dat je de kunsten van High Ticket Sales bijbrengt, ontwikkeld door de ervaren Bobby Ambaum en Jesse Picard, om je te transformeren in een professionele High Ticket Closer. Zie ook hun website voor meer informatie.

Opleiden tot succesvolle High Ticket Closers

Ik leerde hoe ik een succesvolle High Ticket Closer kon worden bij The Closer Code. Sinds 2019 geven ze opleidingen waarin je alles leert over verkopen van dure producten of diensten.

Ze leren je de psychologie achter verkoop, hoe je moet communiceren en overtuigen. Ook helpen ze je met het ontwikkelen van een sterke mindset. De specialisten van The Closer Code staan altijd klaar om je één op één te begeleiden.

Na de opleiding kreeg ik de kans om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan. Dit is super, want zo kon ik direct ervaring opdoen in de praktijk. Ze hebben een eigen TCC Agency waar ze closers koppelen aan bedrijven die hulp nodig hebben bij hun sales.

Bobby Ambaum en Jesse Picard zijn de experts die mij hielpen groeien in het vak. Met hun kennis en ervaring voelde ik me snel thuis in de wereld van high-end sales.

Plaatsing bij opdrachtgevers

Na het volgen van de training bij The Closer Code sta ik sterk in mijn schoenen. De kans om geplaatst te worden bij opdrachtgevers is dan ook een groot voordeel. Ik kan meteen aan de slag en pas mijn kennis toe in de praktijk.

Dat voelt goed, want leren is leuk, maar doen is nog beter. Mijn vaardigheden als High Ticket Closer zijn nu echt inzetbaar. Verschillende bedrijven hebben interesse in wat ik kan. Hierdoor krijg ik de mogelijkheid om met diverse producten en services te werken.

TCC Agency

Het TCC Agency helpt mij en andere mensen die geïnteresseerd zijn in High Ticket Sales. Zij geven ons info over The Closer Code programma. Het is fijn om een plek te hebben waar ik ervaringen kan lezen van anderen.

Zo weet ik beter wat ik kan verwachten. Ik zie dat het TCC Agency verbonden is met The Closer Code. Ze zorgen voor informatie en delen reviews. Dit maakt het makkelijker om te kiezen of de cursus iets voor mij is. Met de prijs en details die ze bieden, krijg ik een helder beeld van de High Ticket Sales Starter.

Bobby Ambaum en Jesse Picard

Bobby Ambaum is een echte ondernemer. Hij paste nooit goed in het normale schoolsysteem en heeft alles zelf geleerd. Nu woont hij in Dubai en zet hij zich volledig in voor The Closer Code. Met meer dan €70.000 investering in zijn bedrijf, gebruikt hij AI om topresultaten in sales te behalen.

Jesse Picard is net als Bobby mede-eigenaar van The Closer Code. Zijn missie is om verkopers die het net niet zijn om te toveren tot echte sales professionals. Samen helpen ze mensen om succesvol te worden in de saleswereld door hen op de juiste plek te plaatsen.

Jesse weet hoe hij matige verkopers kan veranderen in absolute toppers. Hieronder enkele ervaringen van tevreden closers.

Wat is de High Ticket Sales Starter?

De High Ticket Sales Starter is mijn introductie geweest in de wereld van high ticket sales onder de bezielende leiding van Jesse & Bobby, de ervaren oprichters van The Closer Code.

Deze mini-cursus heeft me een helder overzicht gegeven van wat het inhoudt om een High Ticket Closer te zijn. Voor slechts 47 euro kreeg ik toegang tot essentiële kennis, waardoor ik kon bepalen of dit carrièrepad bij mij past.

Het is opgezet als een laagdrempelige manier om kennis te maken met The Closer Code. Jesse & Bobby gebruiken hun expertise om via de cursus inzichten te delen die ik nodig heb om te begrijpen hoe high ticket sales precies werkt.

Ze leggen uit hoe je communicatieve vaardigheden kunt inzetten om effectief te verkopen en wat voor mindset succesvolle High Ticket Closers hebben.

TCC 2.0 ook bekend als The Closer Code 2.0 bleek voor mij een vervolgstap na de High Ticket Sales Starter, waarin ik leerde onder professionele begeleiding van Bobby & Jesse over de fijne kneepjes van het vak. Deze mini-cursus was voor mij de perfecte opstap naar het uitgebreidere programma, waarmee ik mijn vaardigheden en carrière naar het volgende niveau kon tillen.

Voor wie is de High Ticket Sales Starter geschikt?

De High Ticket Sales Starter is perfect voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het sluiten van grote deals. Als je meer wilt weten over high ticket closing en sales, dan is deze cursus een goede start. Je leert hoe je met zelfvertrouwen waardevolle deals kunt maken. Dit is de kans om te ontdekken of een carrière in high ticket sales iets voor jou is.

Ben je klaar om te leren hoe je grote verkoopsuccessen kunt behalen? De High Ticket Sales Starter wacht op mensen zoals jij. Mensen die willen groeien en succesvol willen zijn in de wereld van hoge verkopen.

Met deze cursus zet je een belangrijke stap richting het worden van een topverkoper in high ticket sales.

Wat is de The Closer Code 2.0 ook bekend als de TCC 2.0?

The Closer Code 2.0 is de plek waar ik alles kan leren over High Ticket Closing. Jesse & Bobby, de experts achter dit programma, leren mij de fijne kneepjes van het vak. Ze hebben bakken met ervaring en delen die graag met mij, zodat ook ik een succesvolle High Ticket Closer kan worden.

Daarnaast hebben ze verschillende keuzes in trajecten en dat loopt dan via een intake via hun homepagina.

Niet alleen krijg ik toegang tot de beste sales community van Nederland en België, maar ook tot live events en een blueprint voor succes.

Ik ontdek dat The Closer Code meer is dan alleen een opleiding. Het is ook een agency waar getalenteerde closers zoals ik direct aan de slag kunnen bij mooie opdrachtgevers. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk; leren en tegelijkertijd echte werkervaring opdoen.

Met lifetime toegang tot de community blijf ik altijd up-to-date en kan ik blijven groeien in mijn carrière als High Ticket Closer. Nu ben ik benieuwd naar wat de High Ticket Sales Starter cursus inhoudt!

High Ticket Closer uitgelegd

Voordat we de diepte induiken, laat ik je kennis maken met het concept van High Ticket Sales. Als High Ticket Closer specialiseer je je in de verkoop van producten of diensten met een hoog prijskaartje, wat zowel een uitdagende als lonende carrière kan betekenen.

Wat is High Ticket Sales?

High Ticket Sales betekent het verkopen van dure producten of diensten. Deze items hebben vaak een hoge waarde en kosten meer dan gewone producten. Als je iets met een groot prijskaartje verkoopt, doe je aan High Ticket Sales.

Het gaat hier niet om alledaagse aankopen, maar om bijzondere zaken zoals luxe auto’s, dure trainingen of exclusieve diensten.

Verkopers die goed zijn in High Ticket Sales noemen we High Ticket Closers. Zij zijn experts in het verkopen van deze kostbare goederen. Het verkopen van high ticket items is niet simpel.

Je moet echt begrijpen wat de klant zoekt en een vertrouwensband opbouwen. Een High Ticket Closer weet hoe hij dit aanpakt. Ze zorgen voor een goed gesprek en laten de klant zien waarom het product de investering waard is.

High Ticket Sales Starter Review van The Closer Code (8)

Voordelen van het worden van een High Ticket Closer

Als High Ticket Closer heb ik ontdekt dat het werk nooit saai is. Ik ontmoet steeds nieuwe mensen en werk aan verschillende projecten. Het beste is dat ik erg goed betaald krijg voor mijn inspanningen. Met elke deal die ik sluit, voel ik me meer gewaardeerd en zie ik mijn bankrekening groeien.

Tijdens mijn werk blijf ik ook leren. Ik ontwikkel nieuwe vaardigheden die mij en mijn carrière ten goede komen. The Closer Code heeft mij sinds 2019 geholpen om te groeien in High Ticket Sales. Dankzij de trainingen en de ervaring die ik heb opgedaan, word ik elke dag beter.

Hier combineer ik namelijk mijn blogs en websites samen met mijn baan in High Ticket Sales en beide zijn volledig locatie onafhankelijk. Nu kijk ik uit naar de inhoud van de High Ticket Sales Starter cursus.

Waar bestaat de High Ticket Sales Starter uit?

De High Ticket Sales Starter is een compacte cursus die je langs de essentiële stappen van het high ticket closen leidt, waarbij elke module diep ingaat op de belangrijkste aspecten van deze boeiende tak van verkoop.

Introductie

High Ticket Closing Business is een wereld waar verkopen op een ander niveau staan. Bobby Ambaum en Jesse Picard zijn de experts hierin. Zij hebben The Closer Code opgericht en delen hun kennis en ervaring.

Hun doel is mensen opleiden tot topverkopers in deze branche. Bobby en Jesse zijn echte ondernemers. Ze kennen alle ins en outs van High Ticket Sales.

Deze twee hebben jaren hard gewerkt om te staan waar ze nu staan. Met hun programma’s helpen ze klanten geweldige resultaten te behalen. Hun lessen zorgen dat je de fijne kneepjes van het vak leert.

Tijdens de introductie ontdek je wat High Ticket Sales inhoudt en waarom het zo krachtig is. De voordelen zijn groot en variëren van betere klantrelaties tot hogere winsten. Bobby en Jesse laten zien hoe deze business werkt en hoe jij daarin succesvol kunt zijn.

Les 1: Wat is het? Hoe werkt het?

Na een fijne introductie over high ticket sales en kennismaking met Bobby en Jesse, duik ik nu dieper in de materie met les 1. Jesse begint met uitleggen wat high ticket sales inhoudt.

Het gaat hier om het verkopen van producten of diensten met een hoge waarde. Hij laat zien dat het belangrijk is om het product goed te kennen. Ook moet je weten in welke markt je opereert.

Jesse vertelt ook over high ticket dropshipping. Hij geeft tips voor het vinden van goede producten. Hiermee kun je als beginner aan de slag gaan. Hij benadrukt hoe essentieel het is om klantmotivaties te herkennen.

Dit helpt mij om beter te verkopen. Elk detail krijgt aandacht, zodat ik leer hoe het hele proces werkt. Zo groeit mijn zelfvertrouwen als verkoper van high-ticket items.

Les 2: Hoe ziet een sales gesprek eruit?

Nu we de basis van high ticket sales begrijpen, is het tijd om te kijken hoe een echt sales gesprek gaat. In deze les leer ik de stappen van een succesvol verkoopgesprek. Het is niet zomaar praten over wat ik verkoop.

Eerst maak ik een afspraak en bereid ik me goed voor. Als ik met de klant praat, zorg ik dat ik een goede band met hem maak. Daarna vraag ik naar wat hij nodig heeft.

Ik luister goed naar de klant zodat ik begrijp wat zijn problemen en wensen zijn. Dit helpt mij om het beste advies te geven. Tijdens het gesprek gebruik ik speciale technieken. Deze technieken helpen mij om het gesprek in de hand te houden en betere resultaten te krijgen.

Het is mijn doel om de klant echt te helpen en samen onze doelen te bereiken.

Les 3: Wat moet je weten om te starten als high ticket closer?

Na het zien van een sales gesprek in actie, is het tijd om zelf de diepte in te gaan. In les 3 leer ik van Bobby over de kern van high ticket closing. Hij deelt vier essentiële punten die mij helpen mijn communicatie- en verkoopvaardigheden te verbeteren.

Bobby maakt duidelijk dat goed luisteren net zo belangrijk is als spreken. Ik oefen met vragen stellen die echt tot de kern komen. Zo ontdek ik wat klanten nodig hebben. Bobby legt ook uit hoe ik zelfverzekerd overkom en vertrouwen wek.

Met voorbeelden laat hij zien hoe je met overtuigingskracht spreekt. Dit alles helpt mij om sterker in mijn schoenen te staan als high ticket closer.

Les 4: Belangrijkste technieken in sales

In les 4 neemt Jesse je mee in de wereld van sales technieken. Hij onthult stap voor stap de geheimen achter succesvol verkopen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een ‘nee’ kunt ombuigen naar ‘ja’. Jesse laat zien hoe belangrijk luisteren, vragen en doorvragen is. Hij deelt zijn eigen ervaringen en legt uit hoe je elk verkoopgesprek naar een hoger niveau tilt.

Jesse’s expertise helpt je om de obstakels in high ticket sales te overwinnen. Zijn aanpak is duidelijk en recht door zee, zonder moeilijke woorden of onnodige informatie. Met deze kennis ben je klaar om uit te groeien tot een topverkoper.

De strategieën die hij deelt, zijn essentieel voor jouw succes. We gaan door naar les 5, waarin je ontdekt hoe een dag uit het leven van een closer eruitziet.

Les 5: Hoe ziet jouw dag als closer eruit?

Na het leren van de belangrijkste technieken, vraag je je vast af hoe een normale werkdag voor een closer eruitziet. Deze les laat zien wat mijn dagelijkse taken zijn en hoe ik mijn tijd indeel.

Ik begin vroeg om mijn dag te plannen en ga door met calls en meetings. Het mooie is dat ik vaak zelf kan bepalen hoe laat ik begin en eindig. Flexibiliteit is een groot voordeel in deze baan.

Elke dag spreek ik met potentiële klanten, luister naar hun behoeften en help hen de juiste beslissingen te nemen. Werktijden variëren, soms werk ik een standaard kantoordag, maar andere dagen kan het korter zijn.

Het hangt af van mijn afspraken en doelen. Het is steeds weer spannend om deals te sluiten en bedrijven te helpen groeien.

Les 6: Creëer de ijzersterke mindset van een winnaar

In les 6 leer ik hoe ik mijn mindset kan ombuigen naar die van een echte winnaar. Een sterke mindset bepaalt veel van mijn succes, net zo belangrijk als talent en slim zijn. Ik ontdek dat uitdagingen overwinnen begint met hoe ik denk.

Om te groeien in high ticket sales moet ik steeds mijn manier van denken aanpakken. Ze laten zien dat tijd voor mezelf nemen mijn denken scherp houdt. Dit zorgt ervoor dat ik positief blijf bij alles wat ik doe.

Zo sta ik elke dag sterk in mijn schoenen. Nu ik weet hoe belangrijk een sterke mindset is, ben ik klaar om te leren over de ervaringen van anderen met de High Ticket Sales Starter lessen.

Wat zijn mijn ervaringen over de High Ticket Sales Starter lessen?

Na het leren over de mindset van een winnaar, was ik klaar om mijn eigen ervaringen met de High Ticket Sales Starter lessen te delen. Jesse en Bobby weten echt waar ze het over hebben.

Hun lessen zitten vol met praktische tips. Ik voelde me alsof ik direct aan de slag kon met high ticket sales. De lessen waren duidelijk en makkelijk te volgen. Ze gaven mij vertrouwen en de skills om grote deals te sluiten.

Ben zelf daarna ook verder gegaan met hun The Closer Code 2.0.

Wat zijn de The Closer Code ervaringen?

Mensen praten goed over The Closer Code cursus. Veel deelnemers zeggen dat ze veel geleerd hebben van Jesse en Bobby. Ze zijn blij met de kennis die ze kregen. De ervaring en deskundigheid van deze trainers krijgen vaak complimenten.

Trustpilot staat vol met goede beoordelingen over The Closer Code en The Closer Company. Mensen vertellen dat ze blij zijn met wat ze hebben bereikt door de cursus. Ze voelen zich nu zelfverzekerd als High Ticket Closers.

Hieronder enkele ervaringen van hun trustpilot en bijvoorbeeld hun The Closer Code 2.0. Via de intake zijn er ook verschillende keuzes beschikbaar en via hun homepagina.

High Ticket Sales Starter voor- en nadelen:

8. High Ticket Sales Starter voor- en nadelen: Ik duik in de plus- en minpunten van deze cursus, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken – lees verder voor mijn eerlijke inzichten.

High Ticket Sales Starter cursus Voordelen

De High Ticket Sales Starter cursus geeft mij een krachtige start in de wereld van high-ticket sales. Ik leer van experts met de meeste ervaring in Nederland. Zij weten precies hoe ze mij kunnen trainen om succesvol te worden.

Met deze cursus kan ik straks mogelijk meer verdienen en heb ik de kans om mijn netwerk uit te breiden. Deze mini-cursus is niet alleen betaalbaar, maar ook een solide introductie tot het vakgebied.

Voor slechts 47 euro krijg ik toegang tot lessen die mij klaarstomen voor het echte werk. Het biedt de unieke kans om te ontdekken of high-ticket sales echt iets voor mij is, zonder dat ik direct een grote investering doe.

Met deze voordelen verse in mijn hoofd, kijk ik nu naar de nadelen van de High Ticket Sales Starter cursus.

High Ticket Sales Starter cursus Nadelen

Naast de pluspunten heeft de High Ticket Sales Starter cursus ook wat minpunten. Een nadeel is dat je behoorlijk zelfstandig moet zijn. Er is online ondersteuning, maar je moet het zelf doen. Ook krijg je veel informatie in korte tijd. Dit kan overweldigend zijn als je nieuw bent in sales.

Een ander minpunt is dat deze cursus alleen een introductie is. Voor echte diepgang moet je verder leren en je moet rekening houden dat High Ticket Closer trajecten tegen de duizenden euro’s kosten ook omdat je er behoorlijk mee kan verdienen.

Het kan een investering vergen die niet iedereen zomaar kan doen. Dus als je niet klaar bent om meer te investeren, is deze cursus misschien niet genoeg voor jou.

Wat is de High Ticket Sales Starter prijs?

De prijs van deze cursus is opmerkelijk laagdrempelig: slechts 47 euro, een bedrag dat velen wel kunnen missen en daarmee is het een fantastische kans om kennis te maken met de wereld van High Ticket Closing.

Het lijkt wel bijna symbolisch; voor minder dan de prijs van een avondje uit, open je de deur naar een potentiële carrièreverandering die je financiële toekomst kan transformeren.

Deze curus biedt meer dan alleen een introductie; het geeft een heldere inkijk in de vaardigheden en technieken die essentieel zijn voor succes in High Ticket Sales. Door te investeren in deze mini-cursus, zet ik niet alleen een stap in mijn leerproces, maar ontdekte ik ook of High Ticket Closing echt iets voor mij is.

High Ticket Sales Starter FAQ (3 veel gestelde vragen)

Tijdens het verkennen van de wereld van High Ticket Sales komen er allerlei vragen naar boven. Hier beantwoord ik enkele van de meest voorkomende vragen die potentiële cursisten hebben voordat ze de sprong wagen.

Wat is de High Ticket Sales Starter?

De High Ticket Sales Starter is mijn eerste stap geweest naar het worden van een high ticket closer. Dit programma leerde mij hoe ik luxe producten en diensten kan verkopen. Met hoge prijzen komt er veel geld kijken en daarom is het belangrijk om dit goed te doen.

Jesse & Bobby, de oprichters van The Closer Code, hebben me laten zien dat iedereen dit kan leren.

In de High Ticket Sales Starter ontdekte ik wat dit werk echt inhoudt. Ik leerde over de verdiensten en kreeg een duidelijk beeld van het sluiten van grote deals. Dit was mijn kennismaking met de wereld van high ticket sales en het heeft me een solide basis gegeven om verder te groeien in deze industrie. Het voelde als een spannende uitdaging om te leren hoe ik op dit niveau salesgesprekken kan voeren.

Wat houdt de cursus precies in?

Nu we weten dat de High Ticket Sales Starter een introductiecursus is, gaan we dieper in op de inhoud. Deze cursus leert je de basis van het sluiten van grote deals. Je ontdekt hoe waardevol het is om High Ticket Closer te zijn. Voor maar 47 euro krijg je toegang tot kennis die je leven kan veranderen.

Je leert van ervaren specialisten bij The Closer Code. Zij geven jou de tools om succesvolle deals te sluiten. De focus ligt op het verkopen van producten met veel waarde. Dankzij deze training kun je straks mogelijk aan de slag bij een topwerkgever.

Zo start jouw carrière in High Ticket Closing met een flinke voorsprong.

High Ticket Sales Starter Review van The Closer Code (13)

Wat zijn de voordelen van de High Ticket Sales Starter?

De High Ticket Sales Starter heeft veel voordelen. Je leert er hoe je succesvol kunt zijn in de verkoop van dure producten en diensten. De training is heel praktisch, dus je kunt wat je leert meteen gebruiken.

Het helpt je om met zelfvertrouwen te verkopen en beter te communiceren. Je krijgt les van Bobby Ambaum en Jesse Picard, experts in high ticket sales. Zij kennen de branche door en door.

Met hun begeleiding groei je snel in deze baan. Een ander voordeel is dat je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen. De afwisseling in het werk houdt het spannend en de verdiensten zijn goed.

Wat is mijn uitgebreide eindoordeel van deze High Ticket Sales Starter review?

Ik heb de High Ticket Sales Starter cursus van The Closer Code zelf ervaren. Mijn conclusie is dat het een sterke introductie biedt over High Ticket Closing. Jesse en Bobby laten echt zien wat je nodig hebt om te slagen.

De cursus is praktisch en de technieken zijn direct toepasbaar. Voor slechts 47 euro krijg je waarde die je nergens anders vindt. Dus als je benieuwd bent naar High Ticket Sales, zeg ik: ga ervoor!

Of lees ook nog mijn review over The Closer Code

Of neem eerst nog een kijkje op hun homepagina of ga gelijk voor de vrijblijvende intake voor alle mogelijkheden!

High Ticket Sales Starter

47 euro

9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

10.0/10

Pluspunten

  • De High Ticket Sales Starter cursus is de ultieme introductie om te ontdekken of dit verdienmodel iets voor je is want je start al voor slechts 47 euro.
  • Bobby Ambaum en Jesse Picarden hebben hun eigen High Ticket Closing Agency en een een zeer uitgebreide cursus "The closer Codet" over dit verdienmodel. Ze hebben dus enorm veel expertise en daar krijg jij les van.
  • Deze mini-cursus is gemaakt in hoge kwaliteit huddle. Er is zelfs een mobiele app huddle.
  • Daarnaast is de Sales Starter zeer scherp geprijsd voor slechts 47 euro. Dit is ook gelijk een goede introductie tot zijn hoofd cursus met de naam "The closer Code".

Minpunten

  • Uiteraard is de Sales Starter geen volledige cursus voor die prijs. Het is dus puur een introductie over de wereld van High Ticket Closing en The Closer Code

Start nu voor slechts 47 euro!

Nog meer geld verdienen methodes:

  • Beste High Ticket Closer cursus? – Top 3 uitgebreid…
  • High Ticket Closing Kickstarter Review van Ferdinand…
  • Wat is een High Ticket Closer? Voordelen + Nadelen (2024)
  • Wie is Faris Ibrahim van TheCloserCompany? Mijn Review
High Ticket Sales Starter Review van The Closer Code (2024)

References

Top Articles
A8/S8 quattro (2010 - 2013) - Individual parts. wiring harness for interior. area:. > ETKA Online
Touareg (2011 - 2012) - Individual parts. > ETKA Online
Walgreens Harry Edgemoor
Where are the Best Boxing Gyms in the UK? - JD Sports
Television Archive News Search Service
Part time Jobs in El Paso; Texas that pay $15, $25, $30, $40, $50, $60 an hour online
Unblocked Games Premium Worlds Hardest Game
Plus Portals Stscg
Nesb Routing Number
Walgreens Alma School And Dynamite
Craigslist Boats For Sale Seattle
Wordle auf Deutsch - Wordle mit Deutschen Wörtern Spielen
Uhcs Patient Wallet
Ts Lillydoll
Conscious Cloud Dispensary Photos
Destiny 2 Salvage Activity (How to Complete, Rewards & Mission)
Mflwer
Harem In Another World F95
Craigslistjaxfl
Panic! At The Disco - Spotify Top Songs
Menards Eau Claire Weekly Ad
Ahn Waterworks Urgent Care
Katie Sigmond Hot Pics
Marion City Wide Garage Sale 2023
Celina Powell Lil Meech Video: A Controversial Encounter Shakes Social Media - Video Reddit Trend
Catchvideo Chrome Extension
Publix Christmas Dinner 2022
Revelry Room Seattle
Everything You Need to Know About Ñ in Spanish | FluentU Spanish Blog
25Cc To Tbsp
Manuel Pihakis Obituary
Hattie Bartons Brownie Recipe
Rocketpult Infinite Fuel
New York Rangers Hfboards
Instafeet Login
Craigslist Summersville West Virginia
Easy Pigs in a Blanket Recipe - Emmandi's Kitchen
Mid America Clinical Labs Appointments
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
Grand Valley State University Library Hours
Quiktrip Maple And West
Frequently Asked Questions
Jackerman Mothers Warmth Part 3
1990 cold case: Who killed Cheryl Henry and Andy Atkinson on Lovers Lane in west Houston?
Makes A Successful Catch Maybe Crossword Clue
Cars & Trucks near Old Forge, PA - craigslist
Goosetown Communications Guilford Ct
Hsi Delphi Forum
O'reilly's On Marbach
The Goshen News Obituary
Ranking 134 college football teams after Week 1, from Georgia to Temple
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 6499

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.