Alle film- og tv-nyheder annonceret på San Diego Comic-Con 2024 (2024)

San Diego Comic-Con 2024 er officielt i vores bakspejl, og det var igen omdrejningspunktet for flere kommende film og tv-serier. Sidste år tvang strejkerne i Hollywood de store studier til at blive hjemme, men de var tilbage med hævn i år. Selvom en håndfuld studier, inklusive Warner Bros., kun havde en lille tilstedeværelse, havde Comic-Con stadig en overvældende mængde nyheder at absorbere.

Indholdsfortegnelse

Transformers One

The Rings of Power sæson 2

Drengene

Creature Commandos

Som en drage: Yakuza

Marvel roundup

Star Trek Universe

Zeus blod

Futurama

Spøgelser

Dexter

Superman og Lois

Mine eventyr med Superman

Det er her, vi kommer ind. Her er en oversigt over alle nyheder om film og tv-serier, der blev annonceret på San Diego Comic-Con 2024.

Transformers One

TRANSFORMERE ONE | Official Trailer 2 (2024-film) – Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry

Ud over den nye trailer, der er postet ovenfor, er Transformers One panelet i Hall H indeholdt en trio af preview-klip, der ikke er online. Den første preview fokuserede på unge Orion Pax (Furiosa‘s Chris Hemsworth) og D-12 (Brian Tyree Henry), den fremtidige henholdsvis Optimus Prime og Megatron.

På dette tidspunkt i historien kunne ingen af ​​dem forvandle sig, men de beviste deres værd i et kapløb mod transformatorer. Efter det blev endnu en scene vist, hvor Orion og D-12 sammen med deres venner fik magten til at transformere sig for første gang. Det sidste klip producerede panelets eneste rigtige nyhed, som er, at Steve Buscemi udtaler Starscream.

The Rings of Power sæson 2

Ringenes Herre: Magtens ringe | Sæson 2 – SDCC Trailer | Prime Video

Udover at droppe en ny trailer til Ringenes Herre: Magtens ringe sæson 2, Prime Video bragte flere medvirkende i serien. Det kan have været selvindlysende, men sæson 2 vil i høj grad fokusere på fremkomsten af ​​Sauron (Charlie Vickers), nu hvor den mørke herre er blevet afsløret.

Panelet bemærkede også, at faren til Theo (Tyroe Muhafidin) vil blive afsløret i serien, mens den fremmede (Daniel Weyman) vil blive vejledt af Tom Bombadil (Rory Kinnear).

Drengene

For den femte og sidste sæson af Drengenevil Jensen Ackles gentage sin rolle som Soldier Boy som en regulær serie.

Derudover Ackles og fhv Drenge co-star Aya Cash vil begge overskriften en ny prequel miniserie kaldet Vought Rising. Cash skal igen spille Stormfront, en tidligere nazistisk “helt”, der var med til at skabe “supes” i serien.

I forhold : Sådan parres og administreres Bluetooth-enheder på iPhone, iPad og Mac

Creature Commandos

Creature Commandos | Officiel teaser | Maks

James Gunns Superman genstart er ikke den sande begyndelse på den nye DCU. Det starter faktisk i december med lanceringen af ​​den animerede serie, Creature Commandos.

Denne monstrøse selvmordsgruppe vil blive overvåget af Amanda Waller (Viola Davis, der gentager sin rolle fra DC Extended Universe). Resten af ​​rollebesætningen inkluderer Frank Grillo, Maria Bakalova, Indira Varma, Zoë Chao, Alan Tudyk, David Harbour, Sean Gunn og Steve Agee.

Som en drage: Yakuza

Alle film- og tv-nyheder annonceret på San Diego Comic-Con 2024 (1)

Ninjaernes hus‘ Kento Kaku blev annonceret som skuespilleren, der skal spille Akira Nishikiyama i Prime Videos tilpasning af Segas videospil-franchise Som en drage: Yakuza. En teaser til serien blev også forhåndsvist, og showet får premiere den 24. oktober,

Like A Dragon: Yakuza – Teaser Trailer | Prime Video

Marvel roundup

Captain America: Brave New World | Officiel teaser | I biograferne den 14. februar 2025

Marvel havde et STORT San Diego Comic-Con-panel lørdag aften i Hall H. Blandt de afsløringer, der skulle dukke op, var Giancarlo Espositos karakter i Captain America: Brave New World. Han skal spille Sidewinder, lederen af ​​Serpent Society. Filmen vil også binde tilbage til Evige og introducere adamantium i den primære MCU.

Derudover har Fantastic Four-genstarten en ny titel. Det vil blive kaldt The Fantastic Four: Første skridtog den primære rollebesætning vil gentage deres roller i de næste to Avengers-film.

Apropos det, Kang er helt ude som den næste Avengers-skurk. I hans sted vil Doctor Doom dukke op i to film, som vil blive kaldt Avengers: Doomsday og Avengers: Secret Wars. Russo-brødrene vil instruere begge film, hvor den tidligere Iron Man-skuespiller Robert Downey Jr. portrætterer Doom.

Star Trek Universe

Star Trek: Strange New Worlds | Første kig | Paramount+

En masse Star Trek-nyheder faldt på stævnet, inklusive et første kig på Star Trek: Strange New Worlds sæson 3. Cillian O’Sullivan slu*tter sig til rollebesætningen som Dr. Roger Korby, en karakter fra den originale serie. Den nye Star Trek: Starfleet Academy serien hentede også nogle tilbagevendende medvirkende. Star Trek: Voyager‘s Robert Picardo og Star Trek: Discovery‘s Tig Notaro, Oded Fehr og Mary Wiseman vil alle optræde i showet.

To projekter blev afsløret for at være under udvikling: en potentiel Star Trek scenemusical og en live-action komedieserie af Star Trek: Lower Decks‘ Tawny Newsome og Justin Simien. Som for Nedre dækden femte og sidste sæson får premiere den 24. oktober. Derudover den første trailer til Michelle Yeoh’s Star Trek: Afsnit 31 filmen blev afsløret, og selve filmen får premiere på Paramount+ i begyndelsen af ​​2025.

Star Trek: Afsnit 31 | Teaser trailer | Paramount+

Zeus blod

Alle film- og tv-nyheder annonceret på San Diego Comic-Con 2024 (2)

Netflix afslørede, at det Zeus blod Den animerede serie afslu*ttes med sin femte og sidste sæson i 2025.

I forhold : Ny 'Star Wars'-karakter med usædvanlige evner afsløres i ny tegneserie

Silo

Apple TV+’s sci-fi-serie Silo vender tilbage til sin anden sæson den 15. november. Steve Zahn slu*tter sig også til castet.

Futurama

Den nye sæson af Futurama på Hulu vil udforske nogle af konsekvenserne af det liv, som Fry og Leela tilbragte sammen i I mellemtiden, episoden, der var seriefinalen før den aktuelle genoplivning. Denne sæsons gæstestjerner inkluderer Danny Trejo som Benders fætter Doblando, Renée Victor som Benders bedstemor Abuelatron, Tom Kenny som Gamester Alien og Ana Ortiz som Benders kærlighedsinteresse, Marquita.

Andre gæster, der optræder som parodier på sig selv, inkluderer Cara Delevingne, Tim Gunn, Bill Nye, Kyle MacLachlan, LeVar Burton og Neil deGrasse Tyson.

Spøgelser

Fans af CBS overnaturlige sitcom, Spøgelser, erfarede, at Samantha Arondekar (Rose McIver) ikke vil være den eneste, der ser spiritus næste sæson. Hendes mand, Jay (Utkarsh Ambudkar), vil også interagere med spøgelserne i sæson 4. Derudover, Breaking Bad‘s Dean Norris er blevet castet som Sams far.

Den anden casting-nyhed for panelet er, at Mary Holland har slu*ttet sig til showet som Patience, det “vilde” puritanske spøgelse, der kidnappede et af de andre spøgelser, Isaac Higgintoot (Brandon Scott Jones), i sidste sæson.

Dexter

Dexter: Original Sin | Eksklusiv tese fra San Diego Comic-Con 2024 | Paramount+ med SHOWTIME

Michael C. Hall var overraskelsesgæst for Dexter panel, der fokuserede på den kommende prequel miniserie, Dexter: Original Sin. Hall vender tilbage som fortæller af Arvesyndenog gentager også sin rolle som Dexter Morgan i en ny serie, Dexter: Opstandelsepå trods af den tilsyneladende død af hans karakter i Dexter: Nyt blod.

Superman og Lois

Superman og Lois | Sæson 4 | Superman vs dommedag

Den fjerde og sidste sæson af Superman og Lois er at tilpasse den berømte Supermans død historien og Begravelse for en ven eftervirkninger. Showets sidste 10-episoder har premiere den 17. oktober på The CW.

Mine eventyr med Superman

Den tredje sæson af den animerede serie Mine eventyr med Superman vil introducere Superboy, den unge klon af Superman. Der er ikke sat nogen premieredato.

Alle film- og tv-nyheder annonceret på San Diego Comic-Con 2024 (2024)

References

Top Articles
Physician - Pediatric Endocrinology in Marshfield, WI for Marshfield Clinic Health System
Endocrinology Services
Lux Nails Columbia Mo
Trivago Manhattan
C Chord for Ukulele: Variations, Styles, and Techniques
Spectrum Store Kansas City Photos
Main Moon Ashland Ohio Menu
The Ultimate Guide To Jelly Bean Brain Leaks: Causes, Symptoms, And Solutions
Circle L Bassets
Scriblr Apa
Hidden Goblin Stash Failed Perception
College Basketball Predictions & Picks Today 🏀 [Incl. March Madness]
Craigslist Shallotte
Timothy Warren Cobb Obituary
Wsisd Calendar
Itouch Spa Marana
Greater Keene Men's Softball
Praxis für Psychotherapie und Coaching Rhein-Neckar
How To Find Free Stuff On Craigslist San Diego | Tips, Popular Items, Safety Precautions | RoamBliss
Sinfuldeeds Pt 2
Jetblue Live Flight Tracker
Theater X Orange Heights Florida
Ohio State Football Wiki
Jesus Revolution (2023)
Closest Dollar Tree Store To My Location
Spiral Roll Unblocked Games Premium
10 018 Sqft To Acres
Abby's Caribbean Cafe
Tryst Independent
Erica Mena Net Worth Forbes
T-Zell-Leukämie mit großen granulären Lymphozyten - Altmeyers Enzyklopädie - Fachbereich Innere Medizin
Cal Poly 2027 College Confidential
Mark Rosen announces his departure from WCCO-TV after 50-year career
02080797947
ONE PAN BROCCOLI CASHEW CHICKEN
What Are The Hours Of Chase Bank Today
10000 Blaulicht-Meldungen aus Baden-Württemberg | Presseportal
Warrior Badge Ability Wars
Adult Theather Near Me
Broussard’s Mortuary Major Dr.
Terraria Cement Mixer
Walmart Careers Application Part Time
Trap Candy Strain Leafly
Sinmiedoalban12
Amazing Lash Bay Colony
Houston Gun Traders
Promiseb Discontinued
Jefferey Dahmer Autopsy Photos
Hotels Near William Woollett Jr Aquatics Center
Thekat103.7
Georgiatags.us/Mvdkiosk
29+ Des Moines Craigslist Furniture
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 5727

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.