Bang & Olufsen Beoplay Portal Xbox - Draadloze Over-ear Gaming Koptelefoon - Zwart | bol (2024)

De B&O Beoplay Portal Xbox is een indrukwekkende koptelefoon die bij uitstek voldoet aan de vereisten voor een goede gaming headset maar ook gebruikt kan worden als koptelefoon in het dagelijkse leven. Vol met snel toegankelijke gaming functies, rotsvaste connectiviteit voor mobiel gamen en Dolby Atmos gevirtualiseerde surround sound voor een meeslepende game-ervaring op Xbox en compatibele computerplatforms. Afgestemd door onze befaamde akoestici om nauwkeurig en krachtig geluid te leveren, of je nu gokt of van muziek geniet. Adaptieve Actieve Ruisonderdrukking zorgt ervoor dat u elk detail hoort, zelfs in de meest rumoerige omgevingen, terwijl met behoud van een rijke geluidskwaliteit. Een serie straalvormende microfoons leveren kristalheldere gesprekken en elimineert de een boom-arm nodig is. Vervaardigd met hoogwaardige, duurzame materialen voor voor langdurig comfort.

Ontworpen voor gaming


Beoplay Portal zit vol met speciale gamingfuncties op de hoofdtelefoon voor snelle toegang: direct ANC/one-voice balans aanpassen, dempen, en nog veel meer. Gemakkelijk aan te sluiten op de Xbox voor een directe game-ervaring, met verliesvrije 2.4GHz draadloze connectiviteit ingebouwd. Bluetooth 5.1 en aptXTM Adaptive maakt gamen op je telefoon solide en naadloos. Een lange speelduur van de batterij zorgt ervoor dat je kunt blijven kunt blijven gamen als het gevoel je meeneemt.

Beleef het moment - meeslepend geluid
De rijke audio-ervaring van de Beoplay Portal brengt alle details en nuances die je game tot leven brengen tot leven. De Beoplay Portal is niet alleen deskundig afgesteld door geluidstechnici van Bang & Olufsen, maar beschikt ook over Dolby Atmos for Headphones voor een ongeëvenaarde onderdompeling via ruimtelijke audio (voor Xbox en Windows 10).

Meer vermogen
Met tot 12 uur draadloze prestaties biedt de Beoplay Portal gaming-hoofdtelefoon lange uren van volledige onderdompeling. Omdat hij alleen Bluetooth gebruikt, gaat de batterij tot 24 uur mee als ANC is ingeschakeld.

Game ervaring op maat - App
De Bang & Olufsen App bevat originele functies waarmee u de ultieme game-ervaring kunt creëren. Wijzig de EQ met gebarenbediening, geniet van zowel gaming als muziek via dubbele connectiviteitsopties of geniet van een betere stembalans bij gebruik van uw microfoon met Own Voice-technologie. Kies de juiste set-up voor je sessie, of het nu gaat om een spannende solomissie in je RPG of een levendige voetbalwedstrijd die je met vrienden speelt.

Meeslepend en nauwkeurig surround
Sound, ideaal voor zowel gaming als het luisteren naar muziek Afgestemd door onze befaamde akoestici, Beoplay Portal wordt geleverd met Dolby Atmos voor koptelefoons, waardoor gevirtualiseerd surround-geluid voor een meeslepende en nauwkeurige gaming ervaring op Xbox en computer platforms - met behoud van de legendarische geluidsbeleving van van Bang & Olufsen.

Vocale communicatie
Communiceer duidelijk met onze innovatieve virtuele microfoonarm. Een reeks microfoons versterkt uw stem en filtert achtergrondgeluiden weg, zodat u zich volledig vrij kunt bewegen en een hoogwaardige spraakprestatie kunt leveren. Met de snelle mute-optie schakelt u eenvoudig tussen de modi, zodat u altijd alles onder controle hebt.

Virtuele microfoonarm voor kristalheldere
Heldere gesprekken Een reeks beamforming microfoons isoleert en versterkt de stem van de gebruiker en onderdrukt achtergrondgeluiden - waardoor een virtuele microfoonarm ontstaat die een traditionele gaming microfoonarm overbodig maakt.

Eigentijds ontwerp
Van de verbluffende gradiëntanodisatie op de aluminium oorschelpen tot de hoogwaardige, duurzame materialen en het ongeëvenaarde vakmanschap: de Beoplay Portal voegt Scandinavische designwaarden toe aan de wereld van gaming.

Lichtgewicht en gemaakt
Voor langdurig comfort. De Beoplay Portal weegt slechts 282 gram en heeft oorkussentjes met ingebouwde kaaksteun, gemaakt van lamsleer over traagschuim. De binnenste hoofdband is gemaakt van een hoge kwaliteit bamboevezel textiel, gekozen voor zijn duurzaamheid en ademend vermogen, en omvat een midden-ontlasting kussen ontwerp dat stress voorkomt op de bovenkant van het hoofd van de drager - het bereiken van lichtgewicht hoofdtelefoon met langdurig comfort voor de drager.

Speel het af op jouw manier
Aansluiten en opladen via een USB-C-kabel om Dolby Atmos te gebruiken terwijl je aangesloten bent. De Beoplay Portal wordt ook geleverd met een standaard 3,5mm-aansluiting voor bedrade weergave. Een optionele PC-dongle biedt een eenvoudige manier om draadloos te koppelen met uw computer thuis.

Ontwikkeld voor gaming. Ontworpen voor het leven.
De Beoplay Portal is een krachtige, comfortabele hoofdtelefoon die is ontworpen om harmonieus in uw leven te passen - of u nu gamet, naar muziek luistert of telefoneert. Maak draadloos verbinding met uw PC om te chatten, te communiceren en naar muziek te luisteren tijdens kantooruren, beantwoord oproepen op uw telefoon, en spring vervolgens in een volledige game-ervaring met naadloze Xbox-connectiviteit wanneer het tijd is om te ontspannen.

Bang & Olufsen Beoplay Portal Xbox - Draadloze Over-ear Gaming Koptelefoon - Zwart | bol (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 5711

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.